Promotie NetBet la meciul Steaua – CSMS Iasi

Partida pe care o astepti inca din prima etapa are loc miercuri pe Arena Nationala. Pregateste-te de un meci exploziv intre Steaua Bucuresti si CSMS Iasi si de o promotie pe masura de la NetBet.
 
Pariaza pre-live (1X2 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie ca favorita, Steaua Bucuresti, invinge in acest meci pe CSMS Iasi, iar daca pariul este pierzator, intreaga miza plasata in limita a 100 RON iti va fi rambursata, sub forma de bonus.
 

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la aceasta promotie

 
1. Inregistreaza-te AICI la NetBet, sau daca ai deja cont, logheaza-te in cel existent
 
2. Pariaza pre-live (1X2 Rezultat final) pe un bilet simplu cu o singura selectie pe Steaua Bucuresti
 
3. Inscrie-te la promotie accesand pagina de pe site-ul NetBet si apasa butonul de „Inscriere”, iar daca pariul este pierzator, vei primi 100% CASHBACK.
 

Termeni si conditii pentru aceasta promotie

 
Doar primul pariu pierzator pre-live in valoare de minim 20 RON pe bilet simplu (1X2 Rezultat final) pe victoria Stelei Bucuresti in meciul cu CSMS Iasi (31.08.2016 ora 21:00) este eligibil pentru cashback. Promotia ofera 100% cashback, in limita a 100 RON, sub forma de bonus daca biletul plasat este necastigator.
 
Daca ai plasat mai multe pariuri, vei primi 100% banii inapoi pentru primul pariu eligibil plasat. Pentru a primi bonusul, trebuie sa dai click pe butonul de inscriere al acestei promotii inainte de 31.08 ora 21:00.
 
In caz de egalitate miza plasata nu se va rambursa. Pariurile cashout nu sunt eligibile pentru bonus.
 
Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a contului tau. Va trebui sa pariezi bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.
 
Bonusul iti va fi creditat in balanta contului in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei si va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la primire. Dupa acest interval, orice bonus aflat in balanta va fi anulat.
 
Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere, insa pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.  

Vezi aici pozitia NetBet in preferintele pariorilor. Voteaza-ti casa preferata in Ratingul Pariorilor!