Promotie NetBet – Finala Cupei Ligii Romaniei

Echipa lui Reghecampf are sansa sa castige primul trofeu din vara lui 2016, dupa ce a fost eliminata de Dinamo in Cupa Romaniei si Astra a castigat trofeul Ligii 1. Insa Chiajna revine cu Emil Sandoi pe banca si nu are nicio infrangere in seria de amicale disputate.

 

Vom asista la o partida spectaculoasa duminica cu incepere de la ora 20:00, iar cu ajutorul promotiei NetBet, tu te poti bucura si mai mult de fotbal.

 

Pariurile pe victoria Stelei Bucuresti iti aduc 20 RON pentru fiecare gol inscris de formatia ros-albastra. Iar indiferent de rezultatul pariului, iti va fi creditat bonusul corespunzator numarului de goluri.

 

Termeni si conditii

 

Pentru a primi bonusul trebuie sa dai click pe butonul de inscriere la aceasta promotie inainte de 17/07/16, ora 19:59. In caz contrar, sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.

 

Poti beneficia de acest bonus daca pariezi pre-live pe victoria Stelei Bucuresti din Finala Cupei Ligii, minim 20 RON. Doar primul pariu eligibil va fi luat in considerare pentru acordarea bonusului.

 

La incheierea promotiei, numarul de goluri inscrise de Steaua Bucuresti se va inmulti cu 20 RON (nr goluri x 20 RON) pentru a obtine bonusul acordat fiecarui jucator eligibil.

 

Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a contului tau. Acesta va trebui pariat de 3 ori (x3) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

 

Bonusul va fi creditat in balanta contului tau in decursul a 48 de ore de la data incheierii promotiei.

 

Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

 

Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la primire. Dupa acest interval, orice bonus aflat in balanta va fi anulat.

 

Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere – dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.

 

Orice selectie a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luata in considerare.