Promotie cote marite la Astra Giurgiu – Copenhaga

O noua seara de calificari pentru Liga Campionilor in care o formatie romaneasca incearca sa obtina un rezultat bun pentru a putea spera la o calificare in Play-off, unde s-ar putea duela cu echipe de traditie din Europa si adevarati giganti ai fotbalului la nivel de cluburi.

 

Plaseaza un pariu pre-live cu o singura selectie la NetBet (1 sau 2 FT) pe Astra Giurgiu sau pe Copenhaga in meciul zilei din 27 iulie, ora 20:30 si te poti bucura de o mega-cota de 5.30 in loc de 3.30 pentru Astra Giurgiu si de 4.25 in loc de 2.25 pentru Copenhaga!

 

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la aceasta promotie

 

1. Te inregistrezi la NetBet, sau te loghezi in contul deja existent

2. Pariezi pre-live pe un bilet simplu, cu o singura selectie pe victorie Astra Giurgiu sau victorie Copenhaga

3. Intri pe pagina promotiei de pe platforma NetBet si apesi butonul „Inscriere”

 

Apoi poti paria o miza maxima de 50 RON pe aceasta mega-cota, la primul pariu efectuat pre-meci pe un bilet simplu pe victoria uneia dintre echipe .

 

In Centrul de Pariere Intelbet poti afla mai multe informatii inainte de a paria pe victoria uneia dintre echipele din acest meci.

 

Alti termeni si conditii pentru aceasta promotie

 

Castigurile + suplimentul vor fi creditate in contul tau sub forma de bonus in decurs de 48 de ore de la incheierea meciului, bonusul fiind apoi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

 

Va trebui sa pariezi bonusul de sase ori (X6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 inainte de a putea face o cerere de retragere.

 

Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere. Insa, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.

 

Aici poti vedea pozitia NetBet in Ratingul Pariorilor, acolo unde poti vota si tu daca ai un cont pe Intelbet!