Program de loialitate oferit de Admiral: Joacă mai mult pentru mai mulți bani bonus!

Casa de pariuri Admiral oferă clienţilor ei posibilitatea de a-şi asigura lunar un bonus prin intermediul programului de loialitate. Admiral va răsplăti toate mizele, oferind astfel o mulțime de avantaje pentru clienţii săi fideli. Cu cât efectuezi mai multe mize de joc, cu atât mai înalt va fi nivelul de recompensă atins de tine; cu cât nivelul tău de recompensă este mai înalt, cu atât mai masiv va fi bonusul tău cash lunar!


►Iată cum funcționează programul de loialitate Admiral:

►Acumulezi puncte pentru fiecare activitate de joc, în cadrul căreia plasezi bani.

►Cu cât joci mai mult la Admiral, cu atât acumulezi automat mai multe puncte.

►Numărul de puncte acumulatela Admiral în decurs de o lună determină nivelul tău actual de recompensă și performanțele atinse.

Privilegiile tale la Admiral: Bonusuri pe care le poți transforma* ușor in bani reali și puncte acumulate mai rapid!

Programul de loialitate Admiral e împărțit în cinci niveluri de recompensă. Ai timp să acumulezi puncte de pe 20, luna curentă pînă pe 20, luna următoare. Respectivul nivel de recompensă devine activ, odată ce ai atins limita de puncte – deja în perioada de facturare curentă!

*La jocurile mecanice, ar trebui să mizezi mai întâi cu bani reali o dată valoarea bonusului acordat in termen de 14 zile de la acordare pentru a-l converti în numerar și a-l putea retrage (de ex. dacă bonusul acordat este de 50 RON, va trebui să pariați echivalentul a 50 RON x 1 = 50 RON în bani reali)

Te rugăm să consulți Termenii și Condițiile
aici.