Profitul poate veni repede la acest meci

Un meci amical care va incepe la 19:00 ora Romaniei si se va juca intre doua echipe din Suedia, Orebro si Hammarby. Cele doua echipe joaca in prima liga din Suedia, Allsvenskan. Echipele au terminat in a doua parte a competitiei, Orebro pe locul 9, iar Hammarby a terminat pe locul 11. Ambele echipe au fost departe si de locurile fierbinti, locurile de retrogradare, dar au fost departe si de un loc in cupele europene. 

In acest an cele doua echipe au jucat foarte multe meciuri amicale de pregatire. Majortiatea adversarilor au fost echipe din tarile nordice. Orebro s-a intalnit cu Sirius, Aalborg, Aarhus, dar si cu Jablonec din Cehia. Apoi Orebro a obtinut doua egaluri si o victorie cu 5-0, insa la o echipa modesta, Norrtalje. De partea cealalta Hammarby a jucat la fel de prost in meciurile amicale, doua infrangeri cu Norrkoping si HJK. Cel putin cu acestia a fost un meci ciudat. La pauza Hammarby avea 2-0, si a mai avut si un penalty ratat, insa la final ce credeti? HJK a revenit pe tabela, ba mai mult a si castigat. Fiind meci amical posibil sa fi fost ceva suspect la acel meci. Rezultate slabe pentru Hammarby in 2017 pana acum si cred ca ambele echipe vor "reusi" si in acest an sa se claseze pe un loc caldut pe la mijlocul clasamentului in Allsvenskan. 

Majoritatea meciurilor directe, cel putin daca ne uitam la ultimele sapte meciuri directe au fost spectaculoase, cu goluri in ambele porti.  Fiind meci amical nu m-ar mira sa vedem un rezultat ciudat pauza final. Insa sunt greu de anticipat astfel de rezultate. Un pariu care merita incercat la acest meci amical este ca vor inscrie ambele echipe sau ca se vor inscrie minim trei goluri.
Voi merge pe a doua varianta, peste 2.5 goluri, cota 1.75 la Unibet.