Profită de cote babane pentru Leicester vs ManUnited, finala engleză pentru Champions League!

Leicester City depinde doar de ea să se califice în Liga Campionilor! Echipa antrenată de Brendan Rodgers are 62 puncte în clasament şi dacă o va învinge acasă în ultima etapă pe Manchester United, va termina sezonul pe poziţia a 4-a sau a 5-a. Manchester United este pe locul 3, are 63 puncte, însă poate ajunge în Europa League dacă va pierde pe stadionul "King Power". Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjær se poate califica în Liga Campionilor şi cu un egal la Leicester.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atrăgătoare pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din Premier League. Mai exact, ai cota 19.00 pentru o victorie a "vulpilor" şi cota 11.00 pentru un succes al "diavolilor roşii".

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 26 iulie, ora 18:00;
  • Pariază pe victoria lui Leicester City sau a lui Manchester United, la cota de 19.00, respectiv 11.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Leicester City şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 475 lei;
  • Dacă pariezi pe Manchester United şi aceasta câştigă pe "King Power Stadium", vei obţine în cont pariuri gratuite de 11.00 x 25 lei = 275 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Înaintea ultimei etape din Premier League se ştie că FC Liverpool (96 puncte) este campioană şi că Manchester City (78 puncte) va termina pe locul 2. Pentru ultimele două poziţii de Liga Campionilor se bat 3 echipe, Manchester United (63 puncte), Chelsea Londra (63 puncte) şi Leicester City (62 puncte). Va fi o ultimă etapă foarte interesantă în care se vor decide echipele care vor juca în Liga Campionilor, în Europa League sau Championship. Casa de pariuri 888 Sport vine cu o promoţie de excepţie pentu noii clienţi, care tot ce au de făcut este să-şi deschidă cont la 888 Sport şi să parieze pe victoria "vulpilor" sau a "diavolilor roşii".