Profita acum de o super cota pentru meciul in care Real va castiga titlul

Real Madrid a câştigat luni la Granada şi a cam încheiat conturile cu FC Barcelona, campioana din ultimele 2 sezoane. Echipa antrenată de Zinedine Zidane are 9 victorii consecutive în La Liga şi 4 puncte avans faţă de Barça. Dacă va câştiga meciul cu Villarreal de pe stadionul "Alfredo Di Stéfano", Real Madrid va fi noua campioană a Spaniei! Villarreal a pierdut în ultima etapă cu Real Sociedad, însă a rămas pe un loc de Europa League. În ultima rundă "Submarinul galben" va juca acasă cu SD Eibar, astfel că un eşec la Madrid cu Real nu o va scoate din cupele europene.

Pentru acest meci din campionatul Spaniei, casa de pariuri Betfair oferă cota imensă de 40.00 pentru victoria lui Villarreal CF!

Ce trebuie să faci pentru a profita de această cotă excepţională de la Betfair?

  • Deschide cont la Betfair până joi, 16 iulie 2020, ora 22:00;
  • Profită de cota excelentă a meciului Real Madrid vs Villarreal CF, folosind codul promoţional ZFBNQZ;
  • Primeşti cota mărită de 40.00 pentru victoria lui Real Madrid;
  • Această cotă specială oferită de Betfair este valabilă doar pentru primul pariu plasat;
  • Dacă pariul tău va fi câștigător (Real este clar favorită), miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus;
  • Acest bonus trebuie rulat o singură dată;
  • Cotele normale ale meciului de pe Betfair sunt 1.44 pentru victoria lui Real Madrid, 5.00 egal şi doar 7.00 pentru un succes al lui Villarreal CF.

Cum încasezi banii dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Poţi juca doar suma de maxim 5 lei pe această cotă marită. Poţi plasa o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul iniţial de 5 lei;
  • Dacă pariezi pe victoria lui Real Madrid, aşa cum e de aşteptat, vei încasa 200 lei;
  • Dacă pariul va fi câştigător, miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată, la cote minime de 1.20 (pentru fiecare selecţie).

Real Madrid a avut o sumedenie de penalty-uri şi chiar dacă nu mai este aşa puternică ca în ultimii ani, când era regina Europei, a reuşit să întrerupă supremaţia catalanilor. Acum "Los Blancos" vor câştiga titlul, iar Betfair vine cu o promoţie ca şi noii clienţi să se bucure de performanţa Realului. Dacă eşti în dubii şi nu te-ai hotărât încă, poţi citi recenzia completă a casei de pariuri Betfair şi vei descoperi toate avantajele deschiderii unui cont la aceasta casă de pariuri.