Profita acum de o super cota la meciul Tottenham vs Manchester United

Tottenham este pe locul 8 în Premier League cu 41 puncte, la 4 puncte de ocupanta poziţiei a 5-a ManUnited. După excluderea lui Manchester City din cupele europene, locul 5 a devenit de Champions League. "Spurs" au câştigat doar 1 punct în ultimele 3 etape, însă acum au mare nevoie de victorie.

Manchester United este neînvinsă în ultimele 5 etape din campionatul Angliei, unde este clasată pe locul 5. Băieţii lui Ole Gunnar Solskjær se vor lupta în ultimele 9 etape cu Wolverhampton, Sheffield United, Tottenham şi Arsenal pentru ultimul loc de Liga Campionilor.

Pentru acest meci de mare tradiţie din fotbalul britanic, casa de pariuri 888 Sport oferă imensele cote 17.00 pentru victoria lui Tottenham Hotspur, respectiv 15.00 pentru un succes al lui Manchester United! În tur, "The Red Devils" vs "The Lilywhites" a fost 2-1.

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

  • Deschide cont la 888 Sport până vineri, 19 iunie 2020, ora 22:15;
  • Pariază pe victoria lui Tottenham sau a lui Manchester United, la cota de 17.00, respectiv 15.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Tottenham şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 425 lei;
  • Dacă pariezi pe Manchester United şi aceasta câştigă la Londra, vei obţine în cont pariuri gratuite de 15.00 x 25 lei = 375 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

După Bundesliga şi La Liga, iată că revine şi Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Pentru Tottenham Hotspur e timpul să câştige, dacă vrea din nou în Liga Campionilor iar pentru tine e timpul să profiţi de promoţiile excelente oferite de 888 Sport! Va fi un final de sezon fulminant în campionatul Angliei, unde echipele clasate pe locurile 4-9 vor lupta pentru a se califica în Champions League. Vor fi multe meciuri beton, toate eligibile pentru pariere pe 888 Sport.