Profită acum de o cotă gigantică pentru victoria "Batrânei Doamne" pe terenul FCSB-ului!

Fotbal Club FCSB este în formă maximă, având 6 victorii consecutive în sezonul regular. Echipa antrenată de Toni Petrea are cel mai bun atac din Liga 1, înscriind 31 goluri iar în cele 5 partide susţinute pe teren a avut doar victorii şi rezultate de pe peste 2,5 goluri. Nou promovata FC UTA Arad este după 11 etape disputate pe un loc de play-off. Echipa antrenată de László Balint este neînvinsă în cele 6 meciuri disputate în deplasare, astfel că întâlnirea de pe Arena Naţională din Bucureşti va fi foarte interesantă.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 12-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a "roş-albaştrilor" şi cota 67.00 pentru un succes al "alb-roşilor" în Capitală.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 5 decembrie 2020, ora 21:30;
  • Pariază pe victoria lui Fotbal Club FCSB sau a lui FC UTA Arad, la cotă de 7.00, respectiv 67.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Fotbal Club FCSB şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
  • Dacă pariezi pe FC UTA Arad şi aceasta câştigă pe Arena Naţională, vei obţine în cont pariuri gratuite de 67.00 x 25 lei = 1.675 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.34 pentru un suces al lui Fotbal Club FCSB, 4.75 remiza şi 9.50 pentru o victorie a lui FC UTA Arad.

Fotbal Club FCSB are 2 puncte avans faţă de Universitatea Craiova şi 6 puncte de CFR Cluj, însă are meci acasă cu FC UTA Arad şi, normal, va juca doar la victorie. "Bătrâna Doamnă" nu a pierdut încă în deplasare şi va merge la Bucureşti fără frică, cu obiectivul de a câştiga un punct. Va fi un meci foarte interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!