Profită acum de cotele grozave de la meciul Viitorul vs CFR

FC Viitorul a bifat prima victorie din acest sezon regular în ultima etapă, când a învins-o acasă cu scorul de 4-1 pe Astra Giurgiu. Înainte de acest meci, echipa antrenată de Rubén de la Barrera avea 2 remize şi 2 înfrângeri. CFR Cluj a jucat cu rezervele în ultima etapă, pentru că joi avea meci în Europa League cu Kuopion Palloseura şi, surprinzător, nu a reuşit decât un 0-0 acasă cu modesta Chindia Târgoviște.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe unul dintre cele mai atractive meciuri din etapa a 6-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 26.00 pentru o victorie a constănţenilor şi cota 10.00 pentru un succes al clujenilor la Ovidiu.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 4 octombrie 2020, ora 21:30;
  • Pariază pe victoria lui FC Viitorul sau a lui CFR Cluj, la cotă de 26.00, respectiv 10.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Viitorul şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 650 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă la Ovidiu, vei obţine în cont pariuri gratuite de 10.00 x 25 lei = 250 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 4.20 pentru un suces al lui 888, 3.20 remiza şi 1.95 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

FC Viitorul este la 10 puncte de prima clasată Universitatea Craiova, iar CFR Cluj la 4 puncte. Campioana este mai obosită, pentru că a jucat joi cu finlandezii de la Kuopion Palloseura, însă va merge la Ovidiu să câştige, pentru a nu da posibilitatea oltenilor de a-şi mări avantajul. Pe de altă parte şi constănţenii vor să bifeze 2 victorii la rând şi să urce în clasament. Va fi un meci foarte interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!