Primul marcator in finala Champions League iti aduce 250000 RON

In acest weekend, mai precis sambata, incepand cu ora 21:45, are loc finala Champions League dintre Real Madrid si Liverpool. In vederea acestei partide o casa de pariuri ofera un premiu de nu mai putin de 250 000 RON cash. Mai captivant este ca nu trebuie sa platesti nimic pentru a intra in concurs, participarea fiind gratuita.
Ce trebuie sa fac?

La concurs poate participa orice utilizator Unibet, fie el vechi sau nou. Dupa logare si apasarea butonului “Joaca acum” din pagina promotiei, iti va aparea un formular in care trebuie sa pronostichezi primul marcator al meciului, dar si minutul in care el o va face. Sa spunem ca in doua din ultimele 4 meciuri de Champions League ale lui Real Madrid s-a marcat in minutul 3, o data in minutul 2 si o data in minutul 28, in vreme ce in doua din precedentele 3 partide din aceasta competitie a celor de la Liverpool s-a inscris in primele 10 minute. Predictia poate fi trimisa pana la ora de start a partidei. Odata plasata, o poti modifica de cate ori doresti pana la startul meciului.


Despre premiu

Primul marcator in finala Champions League iti aduce 250000 RON, daca esti singurul care intuieste in mod corect atat marcatorul primului gol, cat si minutul exact in care acesta va marca urmand sa primesti jackpotul in valoare de 250 000 RON bani cash. In cazul in care sunt mai multi utilizatori ce au pronosticat corect ambele rezultate premiul va fi impartit in mod egal. In cazul in care prima reusita este un autogol, se va lua in considerare al doilea gol. In eventualitatea extrem de improbabila in care scorul va fi 0-0 la finalul celor 90 minute jackpotul nu se va acorda. Castigatorul va fi instiintat prin mail sau telefon in termen de 30 zile.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Apasa butonul “Joaca acum” din promotia denumita “Castiga 250 000 RON cu Real Madrid – Liverpool”
  • Completeaza formularul cu primul marcator si minutul primului gol
  • Daca vei pronostica in mod corect ambele rezultate vei lua jackpotul de 250 000 RON
  • Daca vor fi mai multi care vor ghici ambele rezultate jackpotul se va imparti in mod egal

Participa gratis si ia jackpotul >>>