Primesti zilnic bonus la castig la Miami Open

Cel de-al doilea si, totodata, ultimul turneu ATP al lunii martie se va desfasura pana duminica viitoare la Miami. Ne aflam in turul al doilea, faza in care au loc multe meciuri, cu siguranta iubitorii tenisului fiind tentati sa plaseze cateva pariuri. Casa online Unibet vine cu o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii, la care vei primi 20% in plus din castig.Ce trebuie sa fac?


La promotie participa doar pariurile live, lucru destul de avantajos, avand in vedere ca in timpul meciului este mai usor de preconizat continuarea lui. Pe biletul de joc iti va aparea daca esti eligibil pentru bonusul de 20%. Partida/Partidele de pe bilet trebuie sa aiba loc doar in turneul ATP de simplu de la Miami. Cota minima a unui pariu este 1.4, neexistand miza minima.


Despre recompense


De fiecare data cand vei avea un pariu castigator de la Miami Open care sa respecte conditiile vei obtine in plus 20% din castig. Tine cont ca miza maxima a unui pariu este de 250 lei, iar bonusul maxim intr-o saptamana (luni-duminica) este de 10 000 RON. Primesti zilnic bonus la castig la Miami Open, acesta acordandu-se cash, fara conditii de rulaj. Spre exemplu, daca vei miza live 250 lei pe o cota de 3.00, iar pariul va fi castigator, pe langa cei 750 lei vei obtine 150 lei. 


Rezumat


·         In caz ca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum

·         Plaseaza cel putin un pariu live la o cota minima a biletului de 1.4 pe turneul masculin de simplu de la Miami

·         Miza maxima a unui pariu este de 250 lei

·         In fiecare zi in care vei respecta cerintele, iar pariul va fi “verde”, vei primi, pe langa castigul obisnuit, 20% din acesta


Profita zilnic de promotia dedicata tenisului