Primesti un freebet de 50 RON pentru a paria pe Supercupa Romaniei

In vederea Supercupei Romaniei de sambata seara vei avea ocazia de a primi 50 RON freebet pentru a paria live pe acest meci.

Partida va incepe sambata, la ora 20:00, desfasurandu-se intre Viitorul Constanta si CFR Cluj, aceasta deschizand, practic, sezonul 2019-2020 al fotbalului romanesc. Freebetul de 50 lei il vei putea primi la casa de pariuri Netbet. Pentru asta va trebui sa indeplinesti o conditie deloc complicata.

Alege din cele peste 100 pariuri >>>

Ce trebuie sa fac?

Poate participa la promotie orice utilizator Netbet din Romania, pentru asta nefiind necesar sa te inscrii nicaieri. Trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe Supercupa Romaniei dintre Viitorul Constanta si CFR Cluj. Cota minima a pariului este 1.5, iar miza minima 100 lei. Daca ai optat pentru Cash Out pariul nu se califica la promotie.

Despre recompensa

Supercupa Romaniei iti aduce 50 RON freebet, acesta fiind disponibil in contul tau in maxim 30 minute de la plasarea pariului pre-live. Freebetul poate fi mizat doar live (in sectiunea „Pariuri live”) tot pe meciul din Supercupa Romaniei. Nu exista cota minima la care poate fi jucat freebetul, insa tine minte ca in cazul unui castig nu ti se va restitui in cont valoarea freebetului, ci doar profitul de pe urma plasarii acestuia.  

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe Supercupa Romaniei
  • Miza minima este 100 lei, iar cota minima 1.5
  • In cel mult 30 minute de la plasarea pariului vei primi un freebet de 50 lei
  • Freebetul trebuie pariat live pe meciul din Supercupa Romaniei dintre Viitorul si CFR Cluj

Alege din cele peste 100 pariuri >>>