Primesti un freebet daca vei paria pe meciul Soranei Cirstea din turul III la US Open

Daca in 2017 si 2018 Simona Halep a parasit competitia din primul tur la US Open, acum a fost eliminata in runda a doua. Performera a fost americanca Taylor Townsend, care acum o va intalni pe Sorana Cirstea. In turul II Sorana a revenit de la 0-1 la seturi cu Bolsova, in vreme ce Townsend a pierdut primul set atat in primul, cat si in al doilea tur. Asadar, se anunta o partida imprevizibila, pe care daca vei paria la casa de pariuri Unibet vei putea obtine un freebet in valoare de 20 lei. Aceasta partida, ca de altfel toate din turneul de simplu, poate fi urmarita in direct pe platforma Unibet.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani, nefiind necesara optarea. Nu trebuie decatsa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Cirstea si Townsend, care va incepe pe 31 august, ora 18:00. Cota minima este 1.4, iar miza minima 50 lei.

Despre recompensa

Pariaza pe Cirstea vs Townsend si vei obtine un freebet indiferent de rezultatul pariului. Pariurile la care ai optat pentru Cash Out nu sunt eligibile la promotie. Freebetul este in valoare de 20 lei, acordandu-se imediat ce s-a incheiat meciul. Freebetul va putea fi pariat doar pe meciurile de la US Open, acesta fiind valabil timp de 7 zile.  

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Sorana Cirstea si Taylor Townsend
  • Miza minima a pariului este 50 lei, iar cota minima 1.4
  • Indiferent de rezultatul partidei vei primi un freebet de 20 lei
  • Freebetul este valabil doar pentru meciurile de la US Open

Obtine freebetul acum