Primesti miza inapoi daca Lazio se califica

Toti ochii microbistilor romani sunt atintiti in aceasta seara pe partida dintre Lazio si FCSB, din optimile Europa League. Dupa victoria din urma cu o saptamana cu 1-0, exista mari sperante in randul suporterilor FCSB ca aceasta sa obtina calificarea. In cazul in care vei plasa tipul de pariu corespunzator la casa de pariuri Fortuna, primesti miza inapoi daca Lazio se califica.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Fortuna din Romania. Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia FCSB se va califica. Miza minima a pariului este 50 lei, cota actuala ca FCSB sa mearga mai departe fiind 2.1. Asta inseamna ca daca FCSB va ajunge in optimile Europa League vei castiga 105 lei.


Despre recompensa


In cazul in care ai mizat pe calificarea FCSB, dar Lazio o va elimina, ti se va rambursa 50% din miza, pana la 250 lei, sub forma de freebet. Cu alte cuvinte, pentru a primi freebetul maxim sau pentru a castiga 1 050 lei, trebue sa pariezi 500 lei. Promotia nu este disponibila daca esti in curs de rulare al vreunui bonus la Fortuna. Freebetul este acordat imediat dupa validarea pariului, trebuind plasat in termen de 7 zile pe o cota maxima de 8.00, putand miza atat un pariu simplu, cat si un bilet multiplu. In cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se va credita, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai  cont la Fortuna inregistreaza-te aici

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe calificarea FCSB in duelul cu Lazio din aceasta seara, partida care incepe la ora 20:00

·         Miza minima a pariului este 50 lei

·         Freebetul este de 50%, pana la 250 lei

·         Acesta trebuie pariat in cel mult 7 zile pe o cota maxima de 8.00


Iti dublezi miza sau primesti jumatate inapoi