Prima zi de primavara vine cu rotiri gratuite

Chiar daca afara este, mai degraba, gerul Bobotezei decat prima zi de primavara, ar trebui sa sarbatorim aceasta zi cum se cuvine. Asa se intampla la casa online Betano, care vine cu un Martisor de 1 martie. Este vorba despre oferirea a minim 3, maxim 20 rotiri gratuite la jocul slot Gonzo’s Quest. Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator Betano, fie el vechi sau nou. Nu trebuie decat ca pe 1 martie sa accesezi  slotul Gonzo’s Quest, care se gaseste pe platforma “Cazino”. Pentru a evita pierderea timpului cautandu-l, ai la dispozitie bara de search, simbolizata printr-o lupa. Dand click pe ea, este suficient sa tastezi primele doua litere ale slotului pentru ca jocul Gonzo’s Quest sa apara dedesubt. Prima zi de primavara vine cu rotiri gratuite la acest slot, fiecare rotire fiind in valoare de 1 RON.


Despre recompense


Rotirile gratuite trebuie efectuate tot astazi, fiind valabile doar la slotul Gonzo’s Quest. Partea si mai buna este ca eventualele castiguri de pe urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj. Astfel, chiar daca esti pasionat sau nu al jocurilor de cazino, nu ar trebui sa ratezi aceasta promotie, asta mai ales daca nu ai sau dispui de o suma foarte mica de bani in cont. Cu eventualele castiguri din rotirile gratuite poti plasa pariuri sportive, astfel putandu-ti construi o banca solida. Toate astea pornind de la 0. Avem senzatia ca nu va fi singurul cadou de acest gen al casei de pariuri Betano, asteptandu-le cu interes pe celelalte.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici

·         Acceseaza jocul slot Gonzo’s Quest pe 1 martie pentru a invarti roata si a afla cate rotiri gratuite primesti

·         Vei primi minim 3, maxim 20 rotiri gratuite

·         Acestea trebuie consumate tot azi, 1 martie

·         Castigurile de pe urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulajSuna prea tentant incat sa nu incerci