Preview lupta anului: Mayweather vs McGregor

Duminica dimineata, incepand cu ora 7:00, americanul Floyd Mayweather se va duela cu irlandezul Conor McGregor, in probabil cel mai asteptat meci de box al anului.
 
Asta nu neaparat fiindca McGregor ar fi un adversar pe masura lui Mayweather, ci mai degraba datorita “showului” facut de irlandez in prefata meciului, acesta provocandu-l incontinuu pe Mayweather. Sa precizam ca este primul meci de box din cariera pentru Conor, acesta fiind campion la arte martiale, acolo unde are 21 victorii din 24 meciuri. In schimb, Mayweather a obtinut 49 victorii din tot atatea posibile in boxul profesionist, dintre care 26 knock-outuri.
 
Sursa: www.lasvegassoul.com
 
Trebuie spus, totusi, ca Floyd Mayweather nu a mai boxat de aproape doi ani de zile, cea mai recenta partida avand loc pe 12 septembrie 2015, cand l-a invins pe americanul Andre Berto. De cealalta parte cel mai recent meci McGregor l-a avut pe 12 noiembrie 2016. De asemenea, sa precizam ca in artele martiale mixte (MMA) se lupta, in general, 3 runde, rareori 5, asa cum a patit Conor pe 20 august 2016.
 

Se joaca pe sume fabuloase


Partida dintre Mayweather si McGregor va avea loc in T-Mobile Arena, Paradise, Nevada. Din aceasta partida se asteapta ca Mayweather sa castige minim 100 000 000 dolari, insa suma ar putea ajunge chiar si la 400 000 000 dolari, in timp ce McGregor ar urma sa castige minim 75 000 000 dolari si maxim 127 000 000 dolari. La un show atat de scump, era evident ca si cei care doresc sa vada partida de la fata locului sa scoata din buzunare o suma mare. Astfel, cel mai ieftin bilet costa 1 900 dolari, un loc langa ring costa 5 000 dolari, iar unul la echivalentul Tribunei VIP ajunge pana la 14 995 dolari.
 

Mayweather, favorit cert


Evident, toata lumea sau majoritatea se asteapta ca Mayweather sa invinga, chiar prin knock-out, americanul imbunatatindu-si astfel recordul la 50 victorii din tot atatea lupte. Floyd are avantajul experientei de partea sa, pentru McGregor aceasta fiind prima partida din boxul profesionist. Astfel, trecerea de la 3 runde la 12 runde ar putea fi incomoda pentru Conor. Sa spunem insa ca si irlandezul beneficiaza de doua avantaje importante. Primul ar fi acela ca Floyd nu a mai boxat de doi ani de zile, iar al doilea ca americanul este cu 11 ani si jumatate mai in varsta decat Conor, avand 40 ani si jumatate. McGregor este primul irlandez pe care Mayweather il intalneste.
 
Sursa: www.independent.co.uk
 
Daca esti in cautarea unei case online care sa dispuna de diverse pariuri pentru acest meci, iti recomandam aceasta casa de pariuri. Aici vei gasi nu mai putin de 115 optiuni de pariuri. Mayweather este cotat cu 1.23 la  victoria cu numarul 50 a carierei din tot atatea posibile, pe cand McGregor este cotat cu 4.5, iar cota pentru o remiza este 51.0.
 
In cazul in care Mayweather va invinge prin knock-out, se asteapta ca asta sa se intample intre rundele 6 si 8, cota aici fiind 5.00. In schimb, cota cea mai mica pentru ca McGregor sa castige prin aceasta metoda este 21.0. Cota ca McGregor sa castige la puncte  este 26.0, iar ca Mayweather sa faca asta 3.5. Floyd este cotat cu 1.67 pentru o victorie prin knock-out, iar Conor McGregor cu 4.75.
 
La aceasta casa online putem paria si pe numarul de runde care se vor disputa (over/under). Cea mai echilibrata optiune este cea conform careia vor avea loc peste/sub 7.5 puncte. Cota pentru Over este 1.8, iar pentru Under 1.95. Avand in vedere probabil ca McGregor este obisnuit cu maxim 3 runde, cota cea mai mica pentru un knock-out corespunde rundei a patra (10.0). Metoda castigatoare cea mai anticipata este cea prin knock-out tehnic, cotata cu 2.3, urmata de cea prin knock-out (2.8). Cota ca un knock-out sa fie reusit in prima jumatate a partidei (rundele 1-6) este 2.1, iar pentru ca acesta sa se petreaca in a doua jumatate a ei (rundele 7-12) este 2.88.  
 
Casa de pariuri ne ofera insa cote si pentru knock-downuri. Astfel, Mayweather este cotat cu 1.57 ca va reusi un knock-down, iar McGregor cu 4.00. Cota conform careia ambii vor reusi minim un knock-down este 9.00. Putem plasa pariuri si pe runda in care va avea loc knock-downul, insa si pe multe alte optiuni, incluzand aici pariurile speciale, referitoare la statistici si nu numai. Indiferent ca vom avea parte de knock-outuri sau knock-downuri, speram sa vedem un meci mai spectaculos decat cel de acum doi ani dintre Mayweather si Pacquiao.
 

Alege din peste 100 optiuni de pariere

 
Sursa foto Feat.: www.mirror.co.uk