Premii zilnice totalizand 850 000 RON pana la Craciun

De cativa ani buni casa de pariuri Unibet prezinta zilnic, din prima zi a lunii Decembrie pana in Ajunul Craciunului, cate o promotie ce vizeaza pariurile pre-live, cele live, jocurile de cazino, de poker, de bingo sau aplicatia mobila. Probabil cei ce au cont de mai bine de un an la Unibet au putut vedea cat de profitabile sunt aceste promotii. Evident, nici in 2017 nu lipsesc aceste promotii care fac deliciul utilizatorilor, promotii cu premii zilnice totalizand 850 000 RON pana la Craciun.


Pentru a vizualiza acest calendar si, totodata, pentru a participa la promotii, trebuie sa te loghezi la Unibet si sa accesezi categoria “Promotii”, ce poate fi gasita in partea dreapta sus a paginii principale, iar apoi promotia “Bucurati-va de 24 zile de oferte sportive minunate”. Anii trecuti Unibet a prezentat oferte pentru cupele europene la fotbal, pentru derby-uri din campionatele din Europa, chiar si pentru meciuri de Liga I. Au fost vizate si jocurile de cazino, de unde nu au lipsit rotirile gratuite, pokerul, jocul de bingo, astfel aceste promotii fiind pe gustul fiecarui gen de utilizator.Astazi beneficiezi de rotiri gratuite


Unibet ofera premii zilnice totalizand 850 000 RON pana la Craciun, cu siguranta si acum acestea vizand toate sectiunile prezentate mai sus. Pentru prima zi Unibet a ales sa promoveze jocul de cazino Twin Spin Deluxe, casa online oferind 10 rotiri gratuite la acest joc. Pentru a putea intra in posesia lor nu trebuie decat sa te loghezi si sa accesezi jocul Twin Spin Deluxe in intervalul orar 20:00 – 00:59, asta putandu-se face si din pagina promotiei, selectand “01” (promotia corespunzatore zilei de astazi). Poti accesa jocul atat de pe desktopul calculatorului, cat si de pe aplicatia mobila. 


Odata accesat jocul in intervalul orar precizat mai sus, rotirile gratuite iti vor aparea automat. Sigur, poti accesa jocul si inainte de ora 19:00 fara teama ca vei pierde rotirile gratuite, insa abia dupa 19:00 le vei putea folosi. Toate castigurile din rotirile gratuite reprezinta bani bonus, acestia trebuind rulati de 25 ori pe jocuri de cazino inainte de a putea efectua o retragere. Banii bonus pot fi utilizati doar la jocurile slot mentionate in pagina promotiei, 55 la numar.


Descopera in fiecare zi o promotie