Premii totale de 50000 RON la noul joc de cazino

Zilele trecute un nou joc mecanic (slot) a intrat in familia casei online Unibet. Este vorba despre Fruit Spin, pentru a puncta acest lucru Unibet organizand un turneu cu premii totale de 50000 RON, eligibili la promotie fiind toti utilizatorii.Ce trebuie sa fac?


Inainte de toate trebuie sa optezi la promotie, butonul putandu-se gasi in pagina acesteia. Acceseaza apoi jocul slot Fruit Spin, pentru asta nefiind nevoie sa il cauti in lista lunga de jocuri slot, ci sa scrii denumirea lui in bara de search aflata pe platforma “Casino”. Odata intrat pe pagina jocului vei vedea in partea dreapta un clasament, actualizat periodic. In clasament vor intra toti cei care au jucatt cel putin 20 runde la Fruit Spin. 


Promotia a inceput pe 9 februarie, insa chiar daca vei opta la ea pe 16 februarie, in ultima zi, vei avea sanse de a ajunge in fruntea clasamentului. Asta deoarece clasamentul ia in calcul cel mai mare castig egalizat al tau in 20 runde consecutive. Slotul il poti juca atat de pe desktop, cat si de pe mobil, miza minima a unei runde pentru a conta la promotie fiind de 0.5 lei. 


Despre recompense


In urma acestei promotii cu premii totale de 50000 RON la noul joc de cazino Fruit Spin se vor recompensa 200 utilizatori care au avut cele mai mari castiguri egalizate timp de 20 runde consecutive.  Primul clasat va obtine 12 500 lei, al doilea 5 000 lei, pentru ca ultimul utilizator de pe podium sa primeasca 3 750 lei. Mai putin cu 750 lei va primi cel de-al patrulea clasat, dar mai mult cu 500 lei decat al cincilea. 


Diferenta dintre pozitia a cincea si urmatoarele doua este de 1 500 lei, jumatate din aceasta suma, adica 500 lei, primind-o cei aflati pe locurile 8 si 9. Urmatoarele 41 locuri vor primi 250 lei, pentru ca utilizatoti clasati intre locurile 51 si 100 sa se aleaga cu 100 lei, iar ultimii 100 cu 50 lei. Toate premiile se vor acorda cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat


·         Daca nu ai cont  la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza  la promotia “Castiga 12 500 RON cu noul joc Fruit Spin”

·         Participa la slotul Fruit Spin pana pe 15 februarie

·         Vor fi premiati 200 utilizatori care au castigurile egalizate cele mai mari pe parcursul a 20 runde la rand

·         Primul clasat va castiga 12 500 lei cash


Doar 20 runde te pot aduce in varful clasamentului