Premii de 50000 RON la Campionatul Mondial de handbal masculin

Campionatul Mondial de handbal masculin din Danemarca si Germania a inceput pe 10 ianuarie si se va incheia pe 27 ianuarie, Franta fiind campioana ultimelor doua editii. Foarte rar vedem o casa de pariuri online organizand un turneu sau chiar afisand o promotie pentru alt sport in afara de fotbal si tenis. Iata insa ca asta se intampla acum la casa online Unibet, care ne propune un turneu cu ocazia acestei competitii, turneu cu premii totale de 50 000 lei.


Dovedeste ca te pricepi la handbal >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a aparea in clasament trebuie intai sa optezi la promotie, optare care poate fi gasita in pagina acesteia. Plaseaza apoi pariuri, live sau pre-live, simple sau pe bilet multiplu, pe Campionatul Mondial de handbal masculin. Clasamentul se va actualiza zilnic de luni pana vineri, aspectul interesant fiind ca acesta nu va tine cont de miza, ci de cele mai mari cote castigatoare.  Asadar, la final utilizatorul din fruntea clasamentului va fi cel ce va avea cea mai mare cota de pe bilet, iar biletul sa fie castigator, evident. Exista, totusi, o miza minima a biletului, aceasta fiind de 6 lei, in vreme ce cota minima este 1.4.


Despre recompensa

Poti obtine o parte din aceste premii de 50000 RON la Campionatul Mondial de handbal masculin daca vei fi inspirat sau norocos si vei prinde o cota mare pe bilet. Primii 50 clasati la finele Campionatului Mondial vor fi premiati. Cel aflat pe prima pozitie va obtine o excursie pentru orice eveniment handbalistic din Europa si va beneficia de 7 500 lei pentru zboruri, hoteluri etc. . Pentru cei 50 premianti Unibet va imparti fondul total de premii in mod egal, asta insemnand ca fiecare va primi 1 000 lei bani cash, fara conditii de rulaj. Castigatorii vor fi contactati pe 31 ianuarie pentru a primi premiul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia numita „Provocarea celor mai mari cote din handbal de 50 000 lei” din pagina acesteia
  • Alcatuieste o cota cat mai mare castigatoare pentru a urca in clasament
  • Vor fi premiati primii 50 clasati, fiecare incasand 1 000 lei bani cash, fara cerinte de rulaj
  • In plus, primul clasat va obtine o excursie la un eveniment handbalistic din Europa si suma de 7 500 lei pentru cheltuieli


Dovedeste ca te pricepi la handbal >>>