Premii de 150 RON in etapa a 4-a a Ligii I!

Concurs incheiat

Concursul se desfasoara in fiecare etapa de Liga I. Ofera pronosticuri corecte, acumuleaza puncte, claseaza-te pe unul din primele 5 locuri si ia-ti partea din fondul de premiere de 150 RON!
 
Sponsorul concursului este casa de pariuri online Netbet.  Premiile vor fi creditate in contul  castigatorilor la aceasta casa de pariuri.
 


Conditii de participare
 

 
In fiecare zi, in partea de jos a acestei pagini, vei gasi lista meciurilor din Liga I. Tot ceea ce ramane sa faci este sa introduci scorul care crezi ca se va inregistra in meciul respectiv in campul destinat fiecarui meci.

Pronosticurile vor fi acceptate doar pana la ora de start a meciurilor.
Dupa ce primul meci din etapa curenta de Liga I se va incheia, clasamentul va fi afisat pe aceasta pagina, astfel incat sa iti poti urmari evolutia.
 
  • Daca ai pronosticat corect scorul meciului vei primi 3 puncte.
  • Daca ai pronosticat corect castigatorul si diferenta de goluri la care a castigat meciul vei primi 2 puncte.
  • Daca ai pronosticat corect rezultatul meciului (castigatorul sau rezultat de egalitate) vei primi 1 punct.

Important: clasamentul se reseteaza dupa fiecare etapa!

Cu cat colectezi mai multe puncte, cu atat premiul pe care il vei obtine va fi mai mare!
Fondul de premiere la acest concurs este de 150 RON pentru fiecare etapa. Vor fi premiate primele 5 pozitii, dupa cum urmeaza:
 
  • Locul 1 – 50 RON
  • Locul 2 – 40 RON
  • Locul 3 – 30 RON
  • Locul 4 – 20 RON
  • Locul 5 – 10 RON

Premiul este sub forma de FreeBet cu urmatoarele conditii: sa fie plasat pe un pariu single (singura selectie pe bilet), la o cota de minim 2.00, pe orice sport disponibil in oferta casei de pariuri.

In caz de egalitate de puncte se va clasa pe pozitia mai buna participantul care are un numar mai mare de scoruri pronosticate corect.

Daca numarul de scoruri pronosticate corect este egal, se va clasa pe pozitia mai buna participantul care are mai multe pronosticuri corecte pentru castigator si diferenta de goluri la care castiga.

Daca numarul de pronosticuri corecte pentru castigator si diferenta de goluri este egal, se va clasa pe pozitia mai buna participantul care are mai multe pronosticuri orecte pentru rezultatul meciului.

Daca in continuare este egalitate, se va clasa pe pozitia mai buna participantul care are un cont pe site-ul Intelbet de mai multa vreme.
Castigatorii concursului vor fi premiati la finalul fiecarei etape de Liga I.


Intelbet si casa de pariuri Netbet ureaza multa bafta tuturor participantilor!