Prefata

Asadar....sa incepem! 

In aceasta prima postare imi voi trasa "limitele" blogului si imi voi raspunde catorva intrebari! Da, da! Imi voi raspunde catorva intrebari! Probabil ca orice batran de Cismigiu, am o memorie care uneori imi joaca feste, fapt pentru care e foarte posibil sa revin adesea la aceasta postare pentru a mi-o reimprospata!​
 

De ce acest blog? 


Mi-am dorit mereu sa scriu ceva....orice...nu conteaza ce! Pana acum nu mi-am gasit niciodata motivatia necesara pentru a o face si nu ca nu as fi avut nimic de spus dar niciodata nu am reusit sa imi raspund la intrebarea "ce rost are?"
 

Ce rost are acest blog?


Unul foarte important sper, cel putin pentru mine! Prin intermediul lui voi incerca sa-mi induc o doza de disciplina, disciplina pe care, oricat de ordonati ne-am pretinde a fi fiecare din noi, niciodata nu o avem la cotele dorite! Si nu ma refer aici la disciplina de a paria. Nu! Ci disciplina de a respecta niste reguli, putine dar stricte in procesulde pariere, asezonata cu placerea de a chibita si a sugui pe subiecte sportive! Asadar acest blog va avea atat o latura "tehnica", cea cu reguli, legata de procesul de pariere, cat si o latura "ludica", cea in care imi/ne voi/vom da cu parerea!
 

Ce VA FI acest blog?


In primul rand va fi un loc in care voi reveni mereu cu placere si fara patima, in care voi chibita pe marginea sportului ca mod liber de exprimare! In al doilea rand va fi o doza de disciplina autoindusa prin regulile stricte de pariere pe care le voi urma!

Sunt infectat cu "microbul" sportului, si in primul rand al fotbalului, din cele mai vechi timpuri. I-am "pensionat" pe Rinat Dasaev ori Gary Lineker, sa dau doua nume la intamplare din cele ce imi vin in minte din perioada in care aveam primele "contacte" cu sportul. De atunci "pierd timp" pretios cu sportul si oricat de lungi au fost perioadele in care m-am tinut departe de fenomen, orice fluier face ca urechile sa mi se ciuleasca instantaneu. Stiindu-mi aceasta slabiciune, am renuntat in a ma mai "trata" de acest "virus" numit SPORT si pot afirma impacat ca sunt unul dintre acei "idioti" care, aparent fara rost, urmaresc niste indivizi ce alearga dupa o basica, mai mica sau mai mare, niste indivizi care doar alearga, inoata sau altii care strunesc mii de cai putere ferecati in diverse motoare! Asadar acest blog reprezinta asumarea "publica" a acestei slabiciuni! 

Tot acest blog va mai fi si un experiment real in care voi prezenta o serie de pariuri plasate pe anumite evenimente sportive urmand cu strictete doua-trei reguli. Voi pleca dintr-un punct (o suma) si habar nu am unde voi ajunge! 😛 Ce stiu cu siguranta, indiferent cat de anost poate deveni la un moment dat procesul de pariere, e ca voi respecta cu strictete acele doua-trei reguli. In rest...totul va fi la liber!

Am "avantajul" de a nu fi suporterul fanatic al nici unui sportiv sau al vreunei echipe, indiferent de sport. Evident, am anumite simpatii dar niciodata nu am "reusit" sa devin fanatic. Voi incerca sa profit de acest avantaj atat in pariurile pe care le voi plasa cat si in "batutul campilor" pe care-l voi executa!
 

Ce NU VA FI acest blog?


Nu va fi un loc in care voi reveni in momentele in care nu simt sa o fac. Sunt convins ca nici un batranel respectabil nu iese in Cismigiu atunci cand nu simte nevoia de aer curat! 🏃

Nu va fi o modalitate de imbogatire prin pariurile plasate! Am o meserie (inca!) in viata de zi cu zi, pe care o execut cu norma intreaga, 8h/zi, si din ea as dori sa ma imbogatesc, ceea ce va doresc si voua! 😜

Nu va fi un loc unde patima sa isi aiba locul.

In final imi voi nota regulile de pariere, acea "latura tehnica" a blogului de care faceam vorbire. Sunt regulile mele, eu le voi urma si suna cam asa:

Punctul de start: 40RON. E mult? E putin? Nu conteaza! E pretul experimentului meu lunar, pretul "dozei mele de disciplina"! 😜 In nici o luna calendaristica nu voi investi in pariuri mai mult de 40RON! Va sugerez si voua sa pariati responsabil!

Pariurile le voi plasa in runde(zile). In nici o runda nu voi plasa in pariuri mai mult de un sfert din suma disponibila la inceputul rundei respective!  Nu-mi voi fixa reguli de a plasa pariuri zilnic, nu-mi voi fixa reguli legate de numarul evenimentelor de pe un bilet, al numarului de bilete plasate intr-o runda, al cotelor biletelor jucate. Totul este la liber! Totul mai putin suma totala pariata intr-o runda(zi) - maxim un sfert din suma disponibila la inceputul rundei.

Si....cam atat cu regulile! Cam libertin, nu-i asa?! 😜 Asadar, rezumand, nu ca ar fi prea mult de rezumat: pornesc de la 40RON si in fiecare runda(zi) nu am voie sa pariez mai mult de un sfert din suma disponibila la inceputul rundei(zilei) respective. Asta inseamna ca suma de 40RON ne asigura lunar cel putin vreo 10-11 runde de pariere. (nu verificati, credeti-ma, am verificat eu!😎)  Daca intr-o luna voi avea o "serie complet neagra" si dupa vreo 10-11 runde de pariere ating indezirabilul prag "zero", voi reciti aceasta postare "Prefata" si  voi redescoperi prima regula care spune ca "in nici o luna calendaristica nu voi investi in pariuri mai mult de 40RON"😜 si atunci voi lua, disciplinat, o binemeritata pauza de pariere pana la inceputul lunii calendaristice urmatoare! Asta nu inseamna ca "nu voi mai iesi in Cismigiu" sa suguiesc si sa-mi dau cu parerea, hatru, pe marginea sportului!
                   
Cam asta ar fi pentru moment! Ne recitim la prima runda a experimentului, sper eu - cat mai curand. Astept chibiti amatori, aici, in "Cismigiul virtual". Luati-va la voi buna dispozitie si lasati-va acasa patima!👌