Pragmatic Play lanseaza noi jocuri marca Shining Hot

Pragmatic Play,  unul dintre cei mai in voga furnizori de jocuri de cazino online pe care le poti juca in Romania a anuntat ca lanseaza o noua serie de sloturi cu fruncte care va purta numele de Shining Hot.

Jocurile de pacanele cu fruncte sunt printre cele mai cunoscute cand vine vorba despre lumea jocurilor de noroc, respectiv pacanele online si nu numai. Astfel, Pragmatic Play s-a aliniat si ea cerintelor de pe piata, iar incepand cu luna iulie a anului 2022 a anuntat debutul unei noi serii de jocuri ce vor purta denumirea Shining Hot. 

Noi sloturi Shining Hot de la Pragmatic Play

Prima oara va lansa patru sloturi menite sa rivalizeze cu cele ale unor producatori precum EGT care isi pune amprenta pe pacanele cu fruncte. Astfel, luna iulie 2022 vine cu urmatoarele jocuri ce vor apartine furnizorului de pacanele online Pragmatic Play, in functie de numarul de linii platitoare:

  • Shining Hot 5
  • Shining Hot 20
  • Shining Hot 40
  • Shining Hot 100

Cu o grafica de ultima generatie, Pragmatic Play te invita sa jocuri sloturi ce vor rula pe 5, 20, 40 si 100 de linii platitoare.

Jucatorii care prefera asemenea sloturi in stilul vegas sigur vor incerca cel putin o data aceste sloturi cu inspiratie retro. Seria a fost gandita sa poata rivaliza cu sloturile EGT (5 Dazzling Hot, 20 Dazzling Hot, 100 Super Hot, 40 Super Hot, etc) care se bucura de popularitate peste medie.

Simbolurile sunt asemanatoare si putin mai este sa te poti bucura de aceasta serie de sloturi Pragmatic Play si in Romania. In prezent, sloturile acestui furnizor ruleaza aproape pe toate platformele de cazino online licentiate in Romania. 

Cum se acorda castigurile la Shining Hot

Castigurile in mare parte se acorda la fel pentru toate cele patru jocuri, insa difera numarul de linii platitoare. Ai nevoie de cel putin trei simboluri consecutive pe linia de plata si de la stanga catre dreapta. Interesant ca sloturile vor avea parte si de simboluri speciale.

Wild Diamond in flacari este parte din slot, iar tot ce face este sa substituie toate celelalte simboluri obisnuite, singura exceptie fiind Scatter.  

Shining Hot. se altaura celorlalte sloturi de top lansate de furnizorul Pragmatic Play si pe care le poti juca la NetBet:

  1. Big Bass Bonanza
  2. The Dog House Megaways
  3. Sweet Bonanza