Poti castiga 2 500 RON cash in fiecare saptamana daca pariezi pe sporturi americane

Daca nu esti inca pasionat de sporturile americane, cu siguranta vei plasa cel putin un pariu pe acestea cand vei auzi de noua promotie marca Unibet. Vorbim despre o extragere cu premii totale de 25 000 RON, extragere care are loc in fiecare saptamana.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa optezi, ci doar sa plasezi un pariu pe NBA (baschet), NHL (hochei), MLB (baseball) sau NFL (fotbal american). Miza minima a unui pariu este 25 lei, neexistand cota minima. Fiecare 25 lei pariati pe evenimente din SUA in aceste 4 sporturi iti va aduce un tichet la tragerea la sorti.Poti plasa pariuri live pre-live, singure sau pe bilet multiplu in care toate selectiile sa fie din cele 4 competitii americane. Chiar daca optezi pentru Cash Out, acel pariu va conta pentru extragere. Sa spunem, de asemenea, ca toate competitiile vor fi transmise in direct de catre Unibet TV. 

Despre recompense

Pariaza pe sporturi americane si poti castiga saptamanal 2500 RON, tragerea la sorti efectuandu-se in fiecare luni. Toate intrarile se vor combina intr-un cod unic, ce va fi folosit la extragere. Vor fi 10 castigatori, fiecare urmand a primi 2 500 lei, premiul creditandu-se in cont in 30 minute de la extragere. Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza minim un pariu in acest sezon pe NBA, NHL, NFL si/sau MLB
  • Miza minima a unui pariu este 25 lei
  • Pentru fiecare 25 lei pariati pe aceste competitii vei primi un tichet la tragerea la sorti
  • In fiecare luni va avea loc extragerea
  • Vor fi 10 premii, fiecare in valoare de 2 500 lei
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Nu poti rata sansa de a castiga 2 500 lei in fiecare saptamana