Portugalia - Ungaria, revanșa după egalul obținut pe Ferenc Puskás Stadium!

Portugalia

Ultima data cand cele doua echipe s-au intalnit a fost in vara anului trecut unde s-au confruntat in faza grupelor EURO 2016, partida fiind incheiata la egalitate dupa ce ungurii au preluat de fiecare data conducerea (3-3). Au continuat sa nu castige in timp regulamentar, dar au reusit obtinerea celor 3 puncte in prelungiri si chiar la loviturile de departajare.

Gazdele au obtinut victoria in meciurile cu Tara Galilor (2-0) si Franta (1-0), iar acest lucru a mai ridicat moralul echipei. Primul meci ca si campioni europeni a fost impotriva Gibraltarului intr-un amical (5-0), dar au fost adusi cu picioarele pe pamant de catre Elvetia care i-a invins (2-0). Portughezii au recuperat aceasta infrangere prin victoriile in fata Andorrei, Insulelor Feroe si Letoniei.

In frunte cu Cristiano Ronaldo, lusitanii au marcat 16 goluri in ultimele 3 preliminarii la Cupa Mondiala, acesta marcand 7 dintre ele.

Ungaria

Drumul lor nu este unul bine batatorit, asa ca, dupa remiza obtinuta in fata Portugaliei au suferit o infrangere chiar acasa in fata Belgiei (0-4), apoi urmand un rezultat de egalitate cu Insulele Feroe si din nou o infrangere in fata Elvetiei (2-3).

Victoriile lor au fost impotriva Letoniei si Andorrei, dar au pierdut din nou cu Suedia intr-un amical, iar vechea lor echipa inca se poate observa pe teren.

Echipe probabile:

Portugalia (4-3-3): Rui Patricio; Raphael Guerreiro, Bruno Alves, José Fonte, Cancelo; Joao Mario, Willian Carvalho, Andre Gomes; Gelson Martins, Cristiano Ronaldo, Andre Silva.

Ungaria (4-5-1): Gulacsi; Korhut, Lang, Guzmics, Bese; Nagy, Gera, Dzsudzsak, Kleinheisler, Gyurcso; Szalai.


Pont: Handicap Portugalia (-1.5) @ 1.85