Portugalia - Bosnia: cote la pariuri si pronostic

Grupa J a preliminariilor Campionatului European propune in a treia etapa meciul dintre Portugalia si Bosnia. Acesta va incepe pe 17 iunie, la ora 21:45, transmis fiind de Digisport 1 si Prima Sport 1.

Portugalia a inceput vijelios preliminariile

Portugalia a marcat 10 goluri in primele doua meciuri din grupa, reusind sa nu primeasca niciunul. Este drept, adversare erau cele mai slabe echipe din grupa. Pe teren propriu o invingea cu 4-0 pe Liechtenstein, iar in deplasare cu 6-0 pe Luxemburg. Cristiano Ronaldo marca doua goluri in fiecare din cele doua partide. 

Martea viitoare Portugalia o va intalni in deplasare pe Islanda. Daca va juca in cele doua meciuri, Cristiano Ronaldo va ajunge la 200 prezente in tricoul Portugaliei. Lusitanii o intalneau pana acum pe Bosnia de 4 ori. Se intampla in preliminariile CM 2010 si preliminariile EURO 2012. Pe teren propriu Portugalia se impunea cu 1-0, respectiv 6-2. 

Bosnia are sanse de calificare in aceasta grupa

In afara Portugaliei, Bosnia le mai are adversare in grupa pe Slovacia, Islanda, Luxemburg si Liechtenstein. Nu ar fi imposibila o calificare la turneul final din aceasta grupa. De fiecare data Bosnia a ajuns in play-off in ultimele trei editii ale Campionatului European si de fiecare data a pierdut. Amintim, primele doua echipe din grupa se califica direct la turneul final. Acum Bosnia va fi cel putin in play-off, datorita parcursului din Nations League. Acolo castiga o grupa din care mai faceau parte Finlanda, Muntenegru si Romania. 

Aceasta ar fi prima prezenta pentru Bosnia la un Campionat European. Bosniacii incepeau cu dreptul preliminariile, impunandu-se pe teren propriu in fata Islandei, scor 3-0. Apoi pierdeau cu 0-2 in deplasare impotriva Slovaciei. De fiecare data scorul se deschidea in primul sfert de ora.

Portugalia vs Bosnia - Statistici

  • Cinci victorii si o infrangere este bilantul Portugaliei in precedentele 6 partide oficiale de pe teren propriu.
  • In 6 din ultimele 7 deplasari oficiale ale Bosniei se inscriau mai putin de 3 goluri.
  • La fel se intampla si in 3 din cele 4 intalniri directe.

    Portugalia vs Bosnia - Pronostic

    Bosnia nu pierdea la mai mult de doua goluri diferenta in niciuna din cele mai recente 4 deplasari oficiale impotriva nationalelor de top. Ba chiar inregistra un rezultat de egalitate cu Italia si unul cu Franta. De partea cealalta, Portugalia nu castiga la mai mult de doua goluri diferenta in 8 din precedentele 11 partide oficiale de pe teren propriu. Doua dintre cele trei victorii la mai mult de doua goluri le reusea cu Luxemburg si Liechtenstein. Nu cred ca se va intampla asta si acum.