Ponturile zilei tenis Roland Garros 31.05.2021

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros se desfasoara in perioada 30.05.2021-13.05.2021.

Prima zi ne-a adus deja elimininarea lui Dominic Thiem, cap de serie numarul 4. Astfel, jumatatea de tablou pe care se afla «tinerii» Tsitsipas, Zverev, Ruud, a devenit si mai saraca.

Pe cealalta jumatate de tablou se afla Nadal, Djokovic si Federer. Vom asista la un aprig duel intre generatii, asadar. E si de asteptat dupa 15 ani de hegemonie a celor trei corifei ai tenisului mentionati mai sus.

In fiecare zi vom avea aici ponturi de la Roland Garros, mai ales din turneul masculin:

  • Rusul Medvedev e favorit numarul 2, dar zgura nu ii e deloc prietena. Prevad ca meciul cu Bublik de astazi va fi foarte dificil pentru Daniil. Un «handicap de +6,5 ghemuri» pe Bublik pare asigurator. Sper doar ca Alex sa aiba chef de joc astazi, sa nu-l apuce toanele, cum se intampla deseori;
  • Cred ca americanul Tommy Paul, care s-a pregatit intens pe zgura in acest sezon,  se va impune relativ usor in meciul cu australianul O' Connell.
  • Nici Cilic nu e un fan al zgurii si prevad ca va avea mari probleme cu francezul Rinderknech, ce a facut cateva meciuri recente foarte bune. Va propun aici un « handicap de +4,5 ghemuri» pe francez.
  • La fete, Irina Begu va juca impotriva Serenei Williams. E sansa Irinei sa faca un meci mare, pentru ca nici Serena nu se simte deloc bine pe zgura. Propun un «over 18,5 ghemuri» aici. 
  • Intra si Roger Federer in joc azi, cu uzbekul Denis Istomin, un alt veteran venit din calificari. Cred ca un astfel de meci il va capacita un pic pe Istomin, care a facut un turneu de calificare solid. As alege un over 28.5 ghemuri aici, gasiti aceasta linie la Unibet

Ne mai intalnim aici, as zice ca in fiecare zi, Jucati cu atentie, mize moderate, de preferat de placere.