Ponturile zilei fotbal 09.01.2023

Azi vom paria pe meciurile Hellas Verona - US Cremonese, FC Bologna - Atalanta Bergamo, Athletic Bilbao - CA Osasuna Pamplona şi İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor.

Hellas Verona şi US Cremonese vor fi faţă în faţă de la ora 19:00, pe "Stadio Marcantonio Bentegodi". În 16 etape, Verona a câştigat un singur meci iar Cremonese nici unul. Aşadar vor fi faţă în faţă cele mai slabe echipe din campionatul Italiei, care sunt clasate pe ultimele două poziţii. "Gialloblu" sunt la 8 puncte de locul salvator, în timp ce "Grigiorossi" sunt la 7 puncte. Egalul nu avantajează pe nimeni, astfel că mă aştept ca ambele echipe să joace la victorie.

FC Bologna şi Atalanta Bergamo vor juca de la ora 21:45, pe "Stadio Renato Dall'Ara". "I Rossoblù" au un parcurs excelent în meciurile jucate acasă, având o remiză şi 3 victorii consecutive. "Nerazzurri" ocupă poziţia 7-a cu 28 puncte şi vor merge la Bologna să câştige. Ei sunt la 6 puncte de locul 4, ultimul de Liga Campionilor, pe care se află Inter Milano. Dacă "La Dea" va câştiga luni se poate apropia la 3 puncte de milanezi.

Athletic Bilbao şi CA Osasuna Pamplona se vor confrunta de la ora 22:00, pe "Estadio San Mamés". "Los Leones" au un sezon foarte bun, sunt pe locul 5 în clasament, la doar 2 puncte de Villarreal CF, echipă care ocupă ultima poziţie de Liga Campionilor. "Gorritxoak" au şi ei un sezon bun, fiind clasaţi pe poziţia a 8-a, la 4 puncte de Liga Campionilor şi la 2 puncte de Europa League. Bascii sunt favoriţi şi mă aştept să bifeze luni cele 3 puncte. 

İstanbul Başakşehir şi Adana Demirspor se vor duela de la ora 16:00, pe "Fatih Terim Stadyumu". După 16 etape disputate "Boz Baykuşlar" sunt pe podium, cu 31 puncte, după Galatasaray SK şi Fenerbahçe SK, care au 36 puncte, respectiv 35 puncte. "Mavi Şimşekler" vin după o înfrângere la İstanbul cu Beşiktaş, însă sunt clasaţi pe locul 4, cu 30 de puncte. Cu un succes, grupareaa din Adana ar urca pe podium, însă e foarte greu de câştigat pe terenul lui İstanbul Başakşehir.

Ramâi aproape! În fiecare zi, găseşti ponturi şi bilete. Nu uita însă că decizia finală de pariere îţi aparţine.