Ponturi profitabile din Scandinavia

Sezonul in Suedia a inceput de putin etape. Suntem deabia in etapa cu numarul patru, si deja avem un derby in Suedia. Este vorba de meciul dintre Elfsborg si Orebro, un derby de traditie, meci care se va juca la Boras pe Boras Arena.

Elfsborg este favorita in acest meci. Echipa va juca acasa. Elfsborg pierde foarte greu puncte acasa in meciurile cu Orebro, indiferent ca meciurile se joaca in Allsvenskan, in Cupa, sau fie ele meciuri amicale. Ultima infrangere a lui Elfsborg acasa cu Orebro a fost in Octombrie 2007. De la acel meci s-au jucat inca 12 meciuri pe Boras Arena, patru meciuri s-au terminat la egalitate si Elfsborg a reusit sa castige de opt ori. Insa inceputul de sezon nu este de partea echipei gazda, doar trei puncte acumulate in trei meciuri. Echipa a inceput bine sezonul, 5-1 la Kalmar, insa a pierdut apoi cu AIK acasa, 1-2 si 0-3 in deplasare la Djurgarden. Va fi un sezon dificil pentru Elfsborg, si cu greu va reusi sa prinda un loc de Europa. Sezonul trecut a terminat pe locul cinci, departe de Norrkoping, AIK si Malmo. 

De partea cealalta Orebro a inceput perfect sezonul, si putea sa aiba chiar maximum de puncte dupa primele trei etape. Orebro a castigat meciurile cu Jonkopings si Ostersunds, insa a remizat la AFC Eskilstuna. Putem spune ca a smuls un punct aici, in conditiile in care Orebro a egalat in minutul 92. Orebro a reusit sa inscrie in fiecare meci de pana acum in Allsvenskan, si cu siguranta o va face si astazi. 

Ultimele meciuri directe au fost spectaculoase. Echipa care este gazda a meciului deobicei se si impune. Insa nu rare sunt cazurile si cand meciurile se termina la egalitate. Ultimele 7 meciuri ale lui Elfsborg in campionat au fost meciuri cu cel putin trei goluri. Orebro a inscris de fiecare cel putin doua goluri in acest sezon in primele teren. Orebro are o serie proasta in deplasare, insa foarte rar s-a intamplat sa nu inscrie in deplasare. Elfsborg foarte greu pierde pe teren propriu.

Voi alege si la acest meci trei predicitii in functie de sansele de reusita

Ambele inscriu , cota 1.50 la external linkLink-uri externe interzise
Peste 2.5 goluri , cota 1.48 la external linkLink-uri externe interzise
Victorie Elfsborg , cota 1.74 la external linkLink-uri externe interzise