Ponturi pentru cele mai importante evenimente sportive din 28 martie

Astazi vom avea multe meciuri amicale intertari, astfel ca va recomandam sa fiti prudent daca doriti sa plasati pariuri pe acestea, inclusiv pe cele selectate de noi.
 
 

Fotbal, Amical: Olanda – Italia (21:45)


Dupa prestatia modesta impotriva bulgarilor, cand au pierdut cu 0-2, olandezii vor sa se revanseze, castigand amicalul cu Italia in fata propriilor suporteri. Evident, acest lucru nu va fi usor, mai ales ca Italia are un goalkeeper senzational in poarta, care zilele trecute a jucat partida cu numarul 1 000 din cariera. Este vorba, desigur, de Gianluigi Buffon. Trebuie sa admitem insa ca Italia nu merge grozav in amicale, obtinand doar doua victorii in 10 meciuri si acelea impotriva Scotiei si Finlandei. Foarte probabil selectionerul Ventura va oferi sansa unor jucatori tineri de a evolua.
 
Olanda tocmai l-a demis pe Danny Blind din functia de selectioner, in acest moment la carma fiind Fred Grim,  fost antrenor al echipei de tineret a Olandei. Cu siguranta ‘’portocala mecanica’’ va vrea sa castige la acest nou inceput de drum, mai ales ca va juca in fata propriilor suporteri si credem ca va face acest lucru in fata unei formatii care va testa multi jucatori. Un pronostic mai prudent ar fi insa acela ca olandezii nu vor pierde.
 
Pont Olanda – Italia: Olanda sau egal (1.4)
 

Fotbal, Amical: Franta – Spania (22:00)


Atat Franta, cat si Spania sunt lideri in grupele lor in preliminariile CM, ambele castigand fara multe emotii in weekend. Partida se va disputa pe Stade de France,selectionata ‘’cocosului galic’’ cu siguranta dorind sa-si multumeasca fanii si sa castige in fata unei formatii atat de galonate. Francezii s-au impus in 10 din ultimele 12 meciuri amicale, in ultimul obtinand o remiza alba impotriva Coastei de Fildes, singura infrangere din acest interval venind in fata Angliei, partida disputata la cateva zile dupa acel atentat sangeros. Rami s-a accidentat duminica si va fi indisponibil pentru meciul de azi. Sidibe si Bacary Sagna au plecat si ei din lot dupa meciul de sambata, in vreme ce Mendy este incert, dupa accidentarea de sambata.
 
Spania a suferit o singura infrangere in precedentele 9 meciuri test aceasta venind inainte de EURO 2016, in fata Georgiei. Foarte probabil Diego Costa nu va juca in aceasta seara din cauza unei accidentari, selectionerul Lopetegui rotind jucatorii fata de meciul din weekend. Greu de pronosticat ceva la acest meci test, insa ne vom ghida dupa intalnirile directe, in 5 din ultimele 6 inscriind o singura echipa si toate cele 6 avand mai putin de 3 goluri. Nici astazi nu credem ca vor fi marcate multe goluri.
 
Pont Franta – Spania: sub 2.5 goluri (1.58)