Ponturi pentru cele mai importante evenimente sportive din 23 martie

In noaptea de 23 martie si dimineata de 24 martie se va desfasura etapa cu numarul 13 a preliminariilor CM din zona sud-americana, noi ochind doua meciuri destul de importante din aceasta competitie.
 

58d37de0efda8_1490255328.jpg
 

Fotbal, Preliminarii CM America de Sud: Uruguay – Brazilia (01:00)


Dupa 12 din cele 18 etape ale preliminariilor din America de Sud Brazilia si Uruguay ocupa primele doua pozitii in clasament, brazilienii fiind ca si calificatii, uruguayenii avand ceva emotii deocamdata cu privire la calificarea directa. Brazilia are 4 puncte in fata Uruguayului, neputand fi depasita de aceasta in cazul unei infrangeri.  Nationala antrenata de Adenor Leonardo Bacchi sau, pe scurt, Tite, a obtinut 8 victorii, 3 remize, suferind o infrangere, dispunand atat de cea mai buna ofensiva, cat si de cea mai buna defensiva din grupa. In ultimele 3 deplasari din aceste preliminarii, brazilienii au inscris de 7 ori, reusind sa nu primeasca niciun gol.
 
Uruguay a obtinut 3 victorii si o remiza in ultimele 5 etape, singura infrangere venind in chiar precedenta etapa, in deplasarea contra lui Chile, scor 1-3. Asta desi Cavani deschidea scorul. Uruguayenii au obtinut numai victorii in toate cele 6 etape de pe teren propriu in aceste preliminarii, primind un singur gol.
 
In tur Brazilia si Uruguay obtineau o remiza cu 4 goluri. Douglas Costa deschidea scorul pentru brazilieni in chiar primele secunde, Renato Augusto marind avantajul in minutul 26. Cavani reducea din handicap in minutul 31, pentru ca Suarez sa egaleze in primul minut al celei de-a doua reprize. De altfel, cele doua formatii au remizat de 5 ori in ultimele 8 intalniri directe, in ultimele 5 astfel de meciuri fiind marcate cel putin 3 goluri. Acum ambele formatii sunt in forma, asteptandu-ne la tot atatea sau chiar mai multe goluri ca in tur.
 
Pont Uruguay – Brazilia: peste 2.5 goluri (1.95)
 

Fotbal, Preliminarii CM America de Sud: Argentina – Chile (01:30)


Argentina nu se afla intr-o situatie deloc placuta in grupa preliminariilor CM, pozitionandu-se abia pe pozitia a cincea, cea care duce la barajul intercontinental. Orice pas gresit comis la noapte ar putea s-o arunce pe locul 6, insa o victorie ar putea s-o urce pe 3. ‘’Pumele’’ vin dupa o victorie cu 3-0 pe teren propriu in fata Columbiei. A fost singurul succes din ultimele 5 etape. Din cele 6 meciuri acasa in aceste preliminarii, Argentina a castigat de 3 ori, de fiecare data fara sa primeasca gol.
 
Chile se afla pe pozitia a patra in clasament, suferind o singura infrangere in precedentele 5 runde. In ultima etapa o invingea pe teren propriu pe Uruguay cu 3-1, in ciuda faptului ca uruguayenii deschideau scorul. Din cele 6 deplasari, chilienii i-au invins doar pe Paraguay si Peru, in ultimele doua astfel de meciuri nereusind sa marcheze, adversare fiind Ecuador si Columbia.
 
In tur Argentina o invingea pe Chile cu 2-1, intre timp cele doua intalnindu-se atat in faza grupelor, cat si in finala Copa America. In grupe Argentina se impunea cu 2-1, in finala chilienii invingand dupa loviturile de departajare. In ultimele 4 intalniri directe din preliminariile CM care au avut loc in Argentina, ‘’pumele’’ marcau cel putin doua goluri si la fel credem ca se va intampla si azi. In 4 din cele 6 deplasari chilienii au primit cel putin doua goluri.
 
Pont Argentina – Chile: Argentina peste 1.5 goluri (1.65)