Ponturi pariuri: ȚSKA Moscova - FC Viitorul (amical)


5 iulie 2017, Slovenia, ora: 18:30

FC Viitorul va susţine azi ultimul meci amical din Slovenia, cu ȚSKA Moscova, apoi va reveni în ţară. Duminică, 9 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul "Municipal" din Botoșani, campioana României va juca primul meci oficial, Supercupa României 2017, cu FC Voluntari.

Echipa antrenată şi patronată de Gheorghe Hagi a făcut în această vară două stagii de pregătire, în Turcia şi Slovenia. FCV a jucat 5 meciuri amicale cu Inter Baku (1-2), Zira FK (2-1), NK Celje (3-2), NK Aluminij (2-2) şi FC Krasnodar (1-3). În ultimul meci amical, cu ruşii, unicul gol al echipei antrenate de Gheorghe Hagi a fost marcat de Ovidiu Herea (25), din pasa lui Aurelian Chițu, în timp ce pentr Krasnodar au înscris Andreas Granquist (13p), Maciel Wanderson (51) și Daniil Utkin (54). În amicalul cu FC Krasnodar, de pe 2 iulie, FC Viitorul a evoluat în formula: Râmniceanu (Tordai, 60) - K. Boli (V. Ghiță, 78), Țâru (Hodorogea, 67), M. Constantin (Dumitraș, 46), Cr. Ganea (S. Rădoi, 67) - D. López (D. Dumitrescu, 78), Nedelcu (Mladen, 46), Vînă (Casap, 67) - A. Chițu (Purece, 46), Țucudean (Morar, 46), Ov. Herea (Cicâldău, 46).

Bilanţul Viitorului a fost slab, 5 meciuri, 2 victorii, un egal şi 2 înfrângeri, golaveraj 9-10. Toate meciurile au fost de peste 2,5 goluri, pentru că tehnicianul Hagi a făcut multe schimbări şi, normal, nu a existat un joc cursiv. De aceea, Viitorul a primit şi a marcat gol în toate kocurile amicale disputate în această vară.
 
★ FC Viitorul are cota 4.75 la BETANO dacă va reuşi să câştige amicalul cu ȚSKA Moscova

★ ȚSKA Moscova are cota 1.57 la BETANO pentru un succes în amicalul cu FC Viitorul

★ Egalul dintre ȚSKA Moscova - FC Viitorul are cota 4.33 la BETANO

★ ȚSKA Moscova are cota 2.10 la BETANO dacă va conduce la pauză campioana României

★ FC Viitorul are cota 4.85 la BETANO dacă vor conduce la pauză vice-campioana Rusiei

★ Şansă dublă ȚSKA Moscova - FC Viitorul 1X are cota 1.18 la BETANO, X2 are cota 2.40 iar 1 sau 2 are cota 1.20

În ultimul său meci din stagiul sloven, FC Viitorul va juca pe azi cu altă echipă din Rusia, vicecampioana ȚSKA Moscova. Echipa antrenată de Viktor Goncharenko a mai jucat două partide amicale, învingându-le pe Sturm Graz (2-1) şi Partizan Belgrad (3-0). Faţă de Viitorul, moscoviţii au un buget uriaş, şi, normal, jucători mult mai valoroşi. Ei vor mai juca amicalele cu FC Viitorul şi FC Krasnodar, apoi se vor întoarce acasă, pentru că va începe pe 15 iulie, campionatul Rusiei. Pentru Viitorul un meci de verificare cu ȚSKA Moscova, una dintre cele mai bune echipe din Rusia, nu poate fi decât ceva pozitiv, indiferent de rezultat. Dacă va reuşi şi o victorie, altfel va fi moralul jucătorilor înainte de Supercupa cu FC Voluntari. Trebuie de spus că Viitorul a pierdut un titular, Neluţ Roşu, care a semnat pentru bulgarii de la Levski Sofia.
 

Pronostic: ȚSKA Moscova - FC Viitorul:  Ambele echipe înscriu | NU  (2.02 la BETANO)