Ponturi pariuri Champions League și Europa League 16-18 mai

În această săptămână vom afla finalistele din competițiile continentale organizate de UEFA. Marți și miercuri se vor disputa meciurile din manșa retur din Champions League, în timp ce joi sunt programate duelurile din Europa League și Conference League.

Manchester City si Inter sunt favorite la finala Champions League

În Champions League, conform bookmakerilor, sunt cele mai mari șanse să vedem o finală între Inter Milano și Manchester City. Inter a câștigat în prima manșă cu AC Milan, scor 2-0, în timp ce Manchester City a terminat în deplasare, scor 1-1, cu Real Madrid.

Așadar, seria semifinalelor din Champions League continuă marți, de la ora 22:00, cu duelul dintre Inter Milano și AC Milan. Formația lui Simone Inzaghi a dominat categoric în prima manșă și putea să câștige la un scor și mai mare, care ar fi tranșat încă din tur soarta calificării.

Învinsă doar cu 2-0, AC Milan mai are însă o șansă să spere la calificarea în finală, chiar dacă misiunea nu se anunță deloc ușoară. Astfel, agenția de pariuri online Unibet îi oferă lui AC Milan cota 13.00 să se califice în finală, în timp ce Inter are cota 1.04. Cota pentru victoria lui Inter Milano este 2.16 , egalul are cota 3.35, iar succesul lui AC Milan are cota 3.80.

Inter este o echipă care și-a demonstrat din plin forța ofensivă în ultimele două luni și are o șansă bună să marcheze din nou în poarta lui AC Milan. De partea cealaltă, trupa lui Pioli va risca totul și nu trebuie uitat faptul că a avut ocaziile ei în tur. În aceste condiții, un pont recomandat pentru partida de marți este că ambele echipe vor marca, la cota 1.89 oferită de Unibet.

Manchester City promite un start în forță

Manchester City a remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, dar pornește de departe ca favorită în retur. Drept dovadă, Unibet îi acordă cota 1.30 la calificarea în finală, iar Real Madrid are cota 3.60. Mai mult, trupa lui Guardiola este favorită să câștige în 90 de minute și are cota 1.63, egalul are cota 4.60, iar succesul lui Real Madrid are 5.20.

Foarte probabil Manchester City va pune presiune încă din primele minute, așa cum se întâmplă adesea în meciurile de pe teren propriu ale "cetățenilor". În 4 din ultimele 5 meciuri de acasă, City a condusă la pauză, iar cei care cred că acest lucru se va întâmpla și miercuri pot miza pe cota 2.08 disponibilă la Unibet.

Sevilla - Juve e capul de afiș din semifinalele Europa League

Cel mai așteptat duel dintre semifinalele Europa League este cel dintre FC Sevilla și Juventus Torino. În tur, scorul a fost 1-1, după ce italienii au reușit să egaleze târziu, în prelungiri. Sevilla este cea mai titrată echipă din competiție și este o specialistă în Europa League, indiferent de situația din clasament.

Ea pornește ca favorită la calificare și are cota 1.77 , în timp ce Juventus are cota 2.00. În schimb, la victorie, FC Sevilla are cota 2.55, egalul are cota 3.55, iar succesul lui Juventus are cota 3.00 . Sevilla joacă însă bine acasă, unde are cinci victorii în ultimele șapte partide din toate competițiile, astfel că merită încercată cota de 2.55 oferită de Unibet.

Leverkusen vs Roma, sansa pentru un trofeu a lui Mourinho

În cealaltă semifinală din Europa League se întâlnesc Leverkusen și AS Roma. Prima manșă a fost câștigată de formația lui Jose Mourinho, scor 1-0, astfel că italienii sunt considerați favoriți, cu cota 1.50 la calificare, în timp ce nemții au 2.50 . Pentru partida de joi, victoria lui Leverkusen are cota 2.04 , egalul are cota 3.55 , în timp ce succesul lui AS Roma are 3.95

Miza e mare si in Conference League

Semifinalele Conference League propun și ele dueluri echilibrate, care vor fi decise în manșa retur. Favorită este West Ham, care a învins-o pe AZ Alkmaar cu 2-1 în tur și are acum cota 1.25 la calificare, față de 3.75 cât este cota olandezilor.

Pentru partida de joi, Alkmaar are cota 2.65 la victorie, West Ham are 2.60, iar egalul are cota 3.25. În celălalt duel al serii, FC Basel - Fiorentina pornește de la 2-1 pentru elvețieni, care au cota 1.62 să ajungă în finală, iar Fiorentina are 2.20. Fiorentina are cota 1.80 să câștige, egalul are 3.85, în timp ce victoria lui Basel are cota 4.00.

Atenție! Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența ONJN Clasa I nr. L1160657W000330) și pot suferi modificări în orice moment. De menționat faptul că Unibet rulează în această săptămână o nouă ediție Game of Champions, concurs gratuit de predicții la care clienții pot câștiga nu mai puțin de 125.000 RON.