Ponturi pariuri, Liga Campionilor: Monaco-Juventus

Un atac devastator impotriva unei aparari solide - de la ce sa ne asteptam la acest meci?
 

In acest sezon Monaco s-a bazat in totalitate pe atac si pare sa fie o strategie castigatoare, cel putin pana in momentul de fata. Monaco a trecut astfel de adversari puternici in Liga Campionilor, precum Borussia Dortmund sau Manchester City.

De data aceasta insa monegascii se vor afla intr-o situatie diferita. Juventus are o aparare extrem de solida, Batrana Doamna primind doar 2 goluri in actuala editie de Liga Campionilor. Nici in campionat lucrurile nu au stat diferit, Juventus primind doar 22 de goluri in 34 de meciuri.

Monaco, de partea cealalta, este o masina de goluri. A marcat 21 de goluri in cele 10 meciuri jucate in actualul sezon de Liga Campionilor, incepand cu faza grupelor. In campionat au o medie de aproximativ 3 goluri pe meci, cu nu mai putin de 95 de goluri marcate in 34 de etape.

Cu toate ca Juventus are o aparare foarte solida, este de asteptat ca Monaco sa marcheze in acest meci. Probabil nu isi vor creea un numar foarte mare de ocazii, asa cum sunt obisnuiti, dar este greu de crezut ca nu vor marca macar un gol dat fiind faptul ca joaca in fata propriilor suporteri.

Monaco are 13 victorii in ultimele 14 meciuri jucate pe propriul teren. In aceste 14 meciuri au marcat nu mai putin de 37 de goluri.

Juventus, desi a eliminat favorita competitiei in sferturi, si anume pe Barcelona, dupa o victorie istorica la Torino cu scorul de 3-0, este in scadere de forma, reusind doar 4 victorii in ultimele 8 meciuri din toate competitiile. Daca ne referim strict la meciurile din deplasare, Juventus are doar 2 victorii in ultimele 7 meciuri.

La casele de pariuri Juventus este favorita in acest meci, cu o cota de 2.40 la victorie, in timp ce Monaco are cota 3.00 (Netbet).

Eu insa nu o vad pe Juventus favorita in acest meci, cred ca Monaco nu va pierde in prima mansa.

Pronostic Monaco-Juventus: Handicap asiatic Monaco 0 - cota 2.16 la Netbet.