Ponturi pariuri: HJK Helsinki - Connah's Quay Nomads (Europa League)


6 iulie 2017, Helsinki, Stadion: "Telia 5G", ora: 19:00
Arbitru: Furkat Atazhanov, Arbitri asistenţi: Serik Zhappasbayev şi Samat Tergeussizov (toţi din Kazahstan)

Connah's Quay Nomads a câştigat, joia trecută, la Nantporth, să câştige cu scorul de 1-0 meciul cu HJK Helsinki, în preliminariile Europa League, manşa întâi. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nathan Woolfe, în minutul 40.

În campionatul Finlandei, echipa antrenată de Mika Lehkosuo se află pe primul loc în clasament după 16 etape, având 8 puncte faţă de VPS Vaasa şi 9 puncte de campioana IFK Mariehamn. "Alb-albaştrii" sunt favoriţi să câştige campionatul şi cu siguranţă vor reuşi, pentru că în acest an nu au un adversar pe măsură. Pe plan intern totul este OK, însă pe plan extern HJK Helsinki a cam dat-o în bară, fiind învinsă în deplasare cu 1-0 de galezii de la Connah's Quay Nomads. Acum, în retur, HJK va trebui să recupereze un gol şi mai ales să nu primească altul. Conform BETANO, finlandezii sunt favoriţi la calificare, având cota 1.44 ca să-i elimine pe galezi, în timp normal, prelungiri sau după loviturile de departajare.

Total goluri: Peste 2.5 goluri are cota 1.60 la BETANO | Sub 2.5 goluri are cota 2.20 la BETANO

În campionatul Ţării Galilor, echipa antrenată de Andy Morrison s-a clasat pe locul 2, cu 58 de puncte, departe de campioana The New Saints, care a avut 85 de puncte. În pauza de vară "The Nomads" au susţinut două amicale cu Ballymena United (0-0) şi St Johnstone (2-0). Ei au câştigat meciul cu HJK Helsinki şi speră într-o calificare în turul al-II-lea Europa League. Punctul forte al "alb-roşilor" este apărarea, pentru că nu au primit gol în ultimele 5 meciuri consecutive (campionat, amicale şi Europa League).

În sezonul trecut, HJK Helsinki a eliminat-o în turul I preliminar al Europa League pe Atlantas Klaipeda (2-0 şi 1-1) şi pe Beroe Stara Zagora 81-1 şi 1-0) în turul Ii preliminar, însă nu a putut trece de IFK Göteborg (2-1 şi 0-2). Connah's Quay Nomads a jucat anul trecut pentru prima dată în cupele europene. Surprinzător, galezii au trecut în turul I preliminar al Europa League de Stabæk Fotball (0-0 şi 1-0), dar au fost apoi eliminaţi de Vojvodina Novi Sad (0-1 şi 1-2).
 
★ HJK Helsinki are cota 6.75 la BETANO pentru o victorie cu 1-0 (scor exact), pentru a anula acel 0-1 din tur

★ Se califică HJK Helsinki în turul următor are cota 1.44 la BETANO

★ Connah's Quay Nomads are cota 2.63 la BETANO de a se califica în turul următor

★ Egalul dintre HJK Helsinki şi Connah's Quay Nomads are cota 6.50 la BETANO

★ Finlandezii au cota 1.62 la BETANO dacă vor conduce la pauză în returul cu Connah's Quay Nomads

★ Galezii au cota 8.50 la BETANO dacă vor conduce la pauză în returul cu HJK Helsinki 

★ Şansă dublă HJK Helsinki - Connah's Quay Nomads 1X are cota 1.04 la BETANO, X2 are cota 4.50 iar 1 sau 2 are cota 1.13
 

Pronostic: HJK Helsinki - Connah's Quay Nomads:  se califică HJK Helsinki  (1.44 la BETANO)


Caseta tehnică a meciului din tur (sursa: UEFA.com):