Ponturi pariuri: Dinamo Bucureşti - NK Veržej (amical)


29 iunie 2017, Slovenia, ora: 19:00

Dinamo Bucureşti se află în Slovenia unde face stagiul de pregătire din această vară. După ce au rămas fără Černiauskas, Dielna, Palić, etc, "câinii roşii" s-au întărit deocamdată cu fundaşul central grec Giorgos Katsikas de la Esbjerg fB şi mijlocaşul stânga portughez Diogo Salomão de la RCD Mallorca.

Suporterii dinamovişti speră că în viitorul sezon favoriţii lor să câştige titlul, bazându-se pe ambiţia lui Cosmin Contra şi rezultatele avute de acesta în acest an. Adrian Mutu "se zbate" să transfere câţiva jucători de valoare, pentru că e clar, cu ce au acum "alb-roşii" nu pot să se bată la titlu şi nici să prindă grupele Europa League.

Dezamăgit de prestaţiile din primele două amicale, tehnicianul Cosmin Contra i-a trimis acasă pe Iustin Popescu, Andrei Târcoveanu, Mihai Popescu și Alexandru Dulca, care vor fi cedaţi altor echipe.

Dinamo a dezamăgit total în partidele amicalele jucate până acum cu NK Osijek (1-4), Lokomotiva Zagreb (0-1) şi NK Maribor (1-2). Bilanţul a fost îngrijorător, 3 meciuri - 3 înfrângeri, golaveraj 2-7. Iar adversarii nu au fost foarte puternici... Până la urmă Cosmin Contra vrea să aibă victorii în meciurile oficiale, nu în cele de pregătire, însă Dinamo e Dinamo, are un nume şi un palmares şi parcă e dureros să fie bătută de oricine.

Cu Maribor, Dinamo a început cu: Penedo - Romera, Nedelcearu, L. Marić, M. Oliva - Bušuladžić, Mahlangu - Hanca, Rivaldinho, D. Nistor - Nemec. Rezerve: Brănescu - Costache, St. Filip, R. Grigore, L. Gheorghe, Dudea, I. Șerban, I. Gheorghe, Bumba, Bawab.

★ Formaţia antrenată de Cosmin Contra are cota 1.40 la BETANO pentru a câştiga partida amicală cu NK Veržej

★ NK Veržej are cota 7.25 la BETANO pentru a câştiga meciul amical cu Dinamo Bucureşti

★ Amicalul Dinamo Bucureşti - NK Veržej are cota 1.60 la BETANO pentru peste 2,5 goluri şi 2.25 pentru sub 2,5 goluri
 
Cosmin Contra: "Am avut o primă repriză foarte bună și în general sunt mulțumit. Băieții arată din ce în ce mai bine. Cred că am avut și un penalty care nu s-a dat la Adam Nemec. Copiii care au intrat în a doua repriză au jucat bine. Este oboseală, iar oboseala poate fi motivul pentru care facem greșeli copilărești. Pe mine mă interesează punctele puse în joc în meciurile care contează, nu în amicale".

NK Osijek, Lokomotiva Zagreb şi NK Maribor sunt bune în ţările lor, nu şi în Europa. Azi, gruparea din Ştefan cel Mare o va întâlni pe NK Veržej, un "no name", echipă care a retrogradat recent din liga a doua slovenă în liga a treia. Ar fi prea de tot ca Dinamo să se facă de râs şi cu aceasta şi să nu câştige.

Următoarele amicale ale "alb-roşilor" vor fi pe 2 iulie cu NK Domžale şi 5 iulie cu Anzhi Makhachkala.
 

Pronostic: Dinamo Bucureşti - NK Veržej:  1  (1.40 la Betano)