Ponturi Germania vs Ungaria – cote la pariuri pentru EURO 2024

Ţara organizatoare a competiţiei, Germania, îşi continuă parcursul, al doilea meci fiind cel cu reprezentativa similară a Ungariei, miercuri, 19 iunie, cu începere de la ora 19:00. Partida ce se va juca la Stuttgart va putea fi urmărită în România pe Pro Arena.

Germania e la un pas de optimile competiţiei

„Mannschaft”, aşa cum mai este cunoscută naţionala de fotbal a Germaniei, a început Campionatul European cu un entuziasmant 5-1 în faţa Scoţiei, prin golurile marcate de Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug şi Can. Gazdele competiţiei s-au aflat la originea tuturor reuşitelor de ieri, însă Antonio Rudiger a înscris în proprie poartă.

Meciul a fost la discreţia gazdelor, mai ales că echipa scoţiană s-a văzut nevoită să joace fără Porteus, jucător eliminat pe bună dreptate după o intervenţie grosolană asupra experimentatului Gundogan.

Cei mai buni au fost Musiala, Kroos, Gundogan, Wirtz şi Havertz, iar asta ne arată că există o simbioză între tinerii din lot şi cei cu mare experienţă.

Nagelsmann, selecţionerul german, ar trebui să înceapa partida de la Stuttgart într-o formulă neschimbată, asta dacă nu vor apărea probleme de lot pe ultima sută de metri.

GERMANIA (4-2-3-1) Neuer - Kimmich, Rudiger, Tah, Mittelstadt - Andrich, Kroos - Musiala, Gundogan, Wirtz - Havertz. Selecţioner: Julian Nagelsmann.

germania ungaria ponturi

Anke Waelischmiller/SVEN SIMON

Ungaria, debut dezamăgitor la Euro 2024

Naţionala maghiară si-a început astăzi parcursul de la Campionatul European, însă evoluţia jucătorilor pregătiţi de Marco Rossi a fost mult sub aşteptări. Ungaria a cedat cu 1-3 (0-2) în faţa Elveţiei, singurul gol fiind reuşit de Barnabas Varga, jucătorul celor de la Ferencvaros, în minutul 66. 

Ungaria a sperat că va reveni în joc după ce a redus din diferenţă, dar nu a mai reuşit mare lucru, iar pe final naţionala elveţiană a mai punctat o dată.

Urmează un meci imposibil pentru reprezentativa maghiară, mai ales că va întâlni o echipă în formă şi care îşi poate asigura calificarea printr-un succes în acest meci. Ungurii nu au nimic de pierdut şi ar putea juca cu determinare, rămâne însă de văzut dacă Szoboszlai şi colegii săi vor reuşi să obţină un rezultat pe măsură.

Am putea asista la schimbări în unsprezecele de start al Ungariei, mai ales că cel puţin defensiv jucătorii lui Rossi nu au fost într-o formă bună.

UNGARIA (3-4-2-1) Gulacsi - Lang, Orban, Szalai - Fiola, Nagy, Schafer, Kerkez - Sallai, Szoboszlai - Varga. Selecţioner: Marco Rossi.

Bilanţul ultimelor cinci jocuri dintre Germania şi Ungaria

 • Germania 2-2 Ungaria (11 iunie 2022, UEFA Nations League).
 • Ungaria 1-1 Germania (23 iunie 2021, Euro 2020).
 • Germania 3-3 Ungaria (15 noiembrie 2016, Meci amical).
 • Ungaria 0-2 Germania (4 septembrie 2015, Calificări Euro 2016).
 • Germania 2-1 Ungaria (6 septembrie 2013, Calificări Cupa Mondială 2014).

Ar mai fi de spus că s-au disputat 37 de meciuri, cu 16 victorii pentru germani, 13 pentru unguri, iar 8 partide s-au încheiat la egalitate. Germania are 80 de goluri marcate, iar Ungaria 69.

Germania vs Ungaria: informaţii şi statistici

 • Germania are un palmares impresionant la Campionatul European, fiind una dintre cele mai de succes echipe din istoria competiției: campioană de 3 ori (1972, 1980, 1996) şi vicecampioană tot de atâtea ori (1976, 1992, 2008).
 • Ungaria a participat la 4 Campionate Europene de Fotbal până în prezent (1964, 1972, 2016, 2020), iar cea mai bună clasare a fost cea de la prima ediţie, locul 3.
 • Germania a învins Franţa şi Olanda în acest an.
 • Ungaria e neînvinsă în ultimele 3 meciuri cu Germania, impunându-se de altfel cu 1-0 într-o partidă jucată la Leipzig, pe 23.09.2022, prin reuşita lui Adam Szalai.
 • Naţionala Germaniei s-a impus în 8 din ultimele 12 meciuri din faza grupelor la Campionatul European.
 • Maghiarii sunt neînvinşi în calificări şi au doar 2 eşecuri din septembrie 2022.
 • Naţionala lui Nagelsmann are 6 eşecuri în ultimele 14 meciuri.
 • Reprezentativa maghiară are doar două succese la Campionatul European.
 • Germanii au un singur succes la Euro 2020.
 • Naţionala lui Rossi are o singură victorie la un turneu major din 1986.
 • Cea mai categorică victorie pentru Germania: 7-0 (1934, Cupa Mondială).
 • Cel mai detaşat succes al Ungariei: 9-0 (1954, Cupa Mondială).
 • Cele mai multe goluri într-un meci: 12 (Ungaria 8-3 Germania, 1954, Cupa Mondială).

Germania vs Ungaria ponturi pariuri

Pariu recomandat: Gazdele câştigă şi înscriu cel puţin 3 goluri (peste 2.5).

Susţinere pariu

Germania are avantajul unui început foarte bun la Euro 2024, va juca în faţa propriilor suporteri şi cu siguranţă are un lot mai valoros decât al naţionalei ungare. Ca atare, ar trebui să fie capabilă să câştige, într-un meci cu cel puţin 3 reuşite.

Ungaria nu vine într-adevar după un joc prea bun, însă mă aştept ca jucătorii lui Rossi să fi învăţat ceva din meciul pierdut cu Elveţia. Mai mult, maghiarii sunt un adversar redutabil pentru germani şi e de aşteptat să se concentreze mult mai bine în meciul de miercuri seara.

La casele de pariuri online, cota pentru acest pariu e una atractivă, iar informaţii suplimentare, aşa cum v-am obişnuit de altfel, le găsiţi în centrul nostru de pariere.