Pontul Zilei – 9 septembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul Zilei – 9 septembrie 2018, la o cota de 1.70 la agentia de pariuri Unibet.


5b93b7c147833_1536407489.png


Palmeiras - Corinthians (ora 22:00)

Ora 22:00 aduce unul dintre derby-urile Serie A Brasileirao, Palmeiras primeste vizita celor de la Corinthians, intr-un duel din etapa a 24-a. Acesta este Pontul Zilei 9 septembrie 2018.


Palmeiras a recuperat handicapul de puncte pe care.in avea si datorita formei bune va juca acum pentru primul loc. Aflata pe locul al treilea, cu 43 de puncte, aceasta este la o distanta de trei lungimi fata de liderul actual. Moralul bun al.alb-verzilor face ca acestia sa plece favoriti si acum, reusind ca in etapa trecuta sa isi arate suprematia din nou datorita unui meci disputat acasa, 2-0, cu Atletico Paranaense. Willian a inscris unul dintre goluri si a ajuns la opt goluri in acest sezon.


Echipa probabila: Weverton – Mayke, Gomez, Luan, Barbosa – Melo, Henrique – Dudu, Lima, Hyorm - Deyverson 


Corinthians vine din postura de ocupanta a locului opt, cu 30 de puncte, iar jocul prestat este departe de cel al echipei care reusea sa cucereasca titlul in urma cu putin timp. Problemele vizibile au aparut din deplasare, cel putin asta s-a putut observa si in etapa trecuta, atunci cand Ceara s-a impus cu 2-1. Astfel, Corinthians a ajuns la patru infrangeri in ultimele cinci deplasari, ceea ce nu mira deloc, dat fiind faptul ca are un numar mic de puncte stranse. In toate deplasarile actualei stagiuni a adunat sapte puncte. 


Echipa probabila: Cassio – Fagner, Henrique, Avelar – Gabriel, Ralf – Pedrinho, Araos, Romero - Jonathas 


Cum ultimele zece meciuri au avut de fiecare data o castigatoare, astept ca Palmeiras sa-si doreasca revansa dupa cele doua infrangeri suferite deja in 2018. In contextul de fata, in care gazdele au castigat ultimele cinci meciuri avute pe Allianz Parque, tind sa acord incredere sporita unui succes al formatiei Palmeiras.