Pontul ZIlei - 9 februarie 2019

Oferta bogata de sambata ma face sa-mi indrept atentia spre un meci spectaculos, cel de la Dortmund, dintre Borussia si Hoffenheim, in speranta ca o sa vedem goluri multe, asa cum ne asteptam.Dortmund - Hoffenheim (Ora 16:30)

Borussia Dortmund are sapte puncte avans fata de principalele sale doua urmaritoare si acum va evolua pe terenul propriu, acolo unde pana acum nu s-a gasit echipa care sa o puna in dificultate. Se pare ca golgheterul Marco Reus este indisponibil, acesta acuza o lovitura la coapsa si s-ar putea sa fie menajat. Ce ee drept e nevoie ca Dortmund sa castige, ea a pierdut recent calificarea in sferturile Cupei Germaniei, tot jucand acasa, contra lui Werder Bremen, intr-un meci in care s-au dat sase goluri.


Hoffenheim s-a luptat eroic in grupele Champions League, dar a terminat pe ultimul loc si in acest timp a fost eliminata si din cupa Germaniei, ceea ce inseamna ca Bundesliga ramane singurul sau obiectiv. Este o formatie care stie bine sa faca spectacol, in sensul ca primeste goluri foarte usor, dar si inscrie la fel de usor, drept dovada ca toate cele trei meciuri jucate in 2019 s-au incheiat cu ‘ambele marcheaza’. Aflata la trei puncte de Europa League, ma astept sa isi vanda scump pielea la Dortmund.


Jumatate din meciurile jucate de Hoffe in acest sezon s-au incheiat cu cel putin patru goluri, ea si Dortmund fiind pe poidum, cu o medie de peste 3.4 goluri inscrise in fiecare meci, iar mergand pe acest fir, cred ca spectacolul o sa fie la ordinea zilei, sa avem din nou cel putin patru modificari de scor.