Pontul Zilei - 8 martie 2019

Ne orientam spre Championship, iar Pontul Zilei din 8 martie 2019 vine din liga a doua din Anglia, unde Norwich primeste vizita lui Swansea.Norwich vs Swansea (Ora 21:45)

Lider in campionatul acesta, Norwich se bucura de doua puncte avans fata de Leeds United si trei de Sheffield United, ceea ce este cat se poate de bine. Moralul este si el ridicat, “canarii’’ au reusit in etapa trecuta sa obtina puncte importante, castigand cu 3-1 in fata celor de la Millwall, bifand al treilea succes consecutiv in meciurile din campionat. Tot Norwich este echipa care se bucura de cele mai multe goluri inscrise, principalul vinovat pentru acest lucru este finlandezul Teemu Pukki.


Swansea si-a luat si ea infuzia de moral de care avea nevoie si asta in urma rezultatului din etapa anterioara atunci cand a izbutit o noua victorie, 2-0 in fata celor de la Bolton Wanderers. Galezii se afla pe locul 14, cu 47 de puncte, desi sunt multe locuri distanta fata de echipele din fata, intre ea si Bristol City, formatia care se afla pe ultimul loc ce duce in play-off sunt sapte lungimi, ceea ce se poate recupera intr-o saptamana daca lucrurile merg perfect pentru ea.


4-1 a fost scorul meciului din tur, evident cu Norwich iesind din tipar si cum postura se schimba si urmeaza un duel pe “Carrow Road”, cred ca e suficient de motivant pentru gazde, cat sa obtina o noua victorie.