Pontul Zilei - 8 februarie 2019

Vineri, Pontul Zilei din 8 februarie 2019 vine din a treia liga de fotbal din Germania, unde Osnabruck primeste vizita lui Grossaspach.Osnabruck vs Grossaspach (Ora 20:00)


Osnabruck este liderul 3.Liga, are 47 de puncte, cu cinci mai multe decat Karlsruher, echipa fata de care a jucat si un meci in plus. Stie bine sa se apere, defensiv are cea mai atenta aparare. Este motivata, in runda trecuta a castigat cu 2-1, pe terenul cunoscutei Munchen 1860.


Grossaspach vine din subsolul clasamentului, unde se lupta cu greu sa ramana in afara locurilor care o vor duce in Regionalliga. In etapa trecuta s-a prezentat slab, a pierdut din nou, 0-1, contra celor de la Lotte, aducand-o in postura de ocupanta a locului 18, cu 21 de puncte. Dincolo, are probleme cu golurile inscrise, reprezinta cea mai slaba ofensiva.


Dupa 0-0 in tur sigur acum putem spune ca sunt altele calculele hartiei si e normal sa ne gandim la un succes la gazdelor. Totusi, astept sa vad un joc inceput in forta, care sa o duca pe Osnabruck in avantaj inca dupa primele 45 de minute.