Pontul Zilei - 7 martie 2019

Opt meciuri vor avea loc joi seara, in turul optimilor Europa League, iar una dintre aceste partide pare sa fie interesanta si in urma duelului sa vedem un pariu castigator. Este vorba despre intalnirea dintre Napoli si Salzburg, ambele formatii par sa fie capabile sa joace la un nivel inalt.Napoli - Salzburg (22:00)

Invinsa recent de Juventus, Napoli a avut atunci parte de o repriza secunda fabuloasa, in care putea oricand sa intoarca scorul, chiar s-a ratat si o lovitura de la 11 m. Fara griji ca isi poate pierde locul al doilea in Serie A, Europa League a devenit o atractie pentru Carlo Ancelotti si elevii sai, drept pentru care asteptarile sunt mari. In turul anterior, Napoli a trecut lejer de Zurich, 5-1 a fost scorul in urma celor doua manse.


Austria da Europei o echipa capabila sa joace o finala de cupa europeana si ea se cheama Red Bull Salzburg, formatie care domina autoritar Tipico Bunesliga, un campionat in care a reusit la finalul saptamanii trecute sa castige cu 3-0. Tot ea este neinvinsa in meciurile avute acasa in Europa League, ajungand in faza aceasta dupa ce a obtinut victorii pe linie in faza grupelor, iar in saisprezecimi s-a impus cu 5-2 la general in fata belgienilor de la Club Brugge.


Cu un joc ofensiv, cele doua formatii sunt capabile sa castige si nimeni nu trebuie sa se mire pe nimeni ca acest lucru se intampla. In acest context cred ca e normal sa ma gandesc ca ocaziile de poarta nu or sa lipseasca, implicit sa avem si goluri.