Pontul Zilei - 6 martie 2019

Miercuri ramane sa aflam alte doua echipe care vor merge in sferturile Champions League, dar si de data aceasta prefer sa le evit si sa merg pe un duel din Regionalliga, unde echipele secunde ale lui Augsburg si Bayern se vor duela.


5c7e1c4f29c39_1551768655.png


Augsburg II - Bayern II (Ora 20:00)

Sunt echipe care aspira la locuri diferite, daca Augsburg II este la egalitate de puncte cu prima echipa care retrogradeaza, Bayern II este lider in Regionalliga Bayern, acolo unde nu da semne ca cedeaza puncte. Aceasta din urma a inceput bine sezonul, s-a impus lejer in cele doua intalniri din 2019, a fost 3-0 cu Ingolstadt II si 5-1 contra celor de la Schalding, acum punand cinci lungimi intre ea si echipa care se afla pe locul al doilea.


Desi joaca acasa, Augsburg nu se arata dispusa sa fie la un nivel inalt, s-a vazut lucrul acesta si in etapa anterioara, atunci cand a pierdut cu 0-1 in disputa avuta la Schweinfurt, meciul jucandu-se la finalul saptamanii trecute.


Cand se intalnesc sunt echipe spectaculoase, in ultimele lor trei infruntari mereu am avut cel putin trei modificari de scor si ambele si-au adus aportul pe tabela. Lucrul acesta s-a intamplat si in disputele cand au evoluat pe terenul lui Augsburg II, acolo gazdele au dat cel putin un gol de fiecare data si consider ca sunt sanse foarte mari sa vedem din nou un meci cu goluri.