Pontul Zilei - 6 februarie 2019

De la ora 19:15, Al Nasr Riyadh o intalneste pe AL Qadisiya, intr-un duel pe care il recomandam ca fiind Pontul Zilei de 6 februarie 2019.


5c5a90033fb9f_1549438979.png


Dupa o serie de partide bune, a venit randul ca in runda precedente sa mai piarda si Al Nasr Riyadh, aceasta s-a vazut depasit cu 3-1 de catre Al-Taawon, intr-un duel pe care l-a avut in deplasare. Cu un lot peste media campionatului Arabiei Saudite, echipa ramane pe locul al doilea, la sase puncte in spatele lui Al-Hilal si cu trei peste Al Shabab, formatie la care golgheter este Constantin Budescu. Alt aspect important este jocul acasa, unde de mai bine de un an nu s-a mai incheiat la egalitate, fie a castigat ea, fie adversarul, dar de cele mai multe ori victoria a apartinut gazdelor.


Nu stiu cat de multe si-a propus Al Qadisiya pentru acest sezon, dar este la mijlocul clasamentului, cu 23 de puncte, mai aproape de retrogradare decat de locurile care asigura prezenta in cupele asiatice. A reusit si ea in etapa trecuta sa castige, cu Al Felha, 2-0, dar a fost un meci contra unei echipe care deja se afla pe loc retrogradabil, deci mi se parea normal si firesc sa castige, asta in conditiile in care a evoluat si acasa.


In ultimul meci direct am avut o diferenta reala de valoare, cu loturile aproximativ identice, Al Nasr s-a impus cu 3-0, fiind a doua victorie la rand in care spectacolul este la el acasa si asta ma astept sa faca si acum. O victorie este o gura de oxigen pentru o formatie cre lupta pentru titlu si a pierdut meciul anterior. Mai mult, rareori s-a intamplat ca Al Nasr sa piarda doua meciuri consecutive.