Pontul Zilei - 5 Septembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vine cu Pontul ZIlei 5 septembrie 2018, dar de data aceasta selectia facuta nu face parte din fotbal, asa cum era normal, ci din tenis. US Open se apropie incet si sigur de final, dar competitia de dublu ne face cu ochiul, pentru mine pare interesant meciul dintre perechile Murray/Soares si Albot/Jaziri.

Jamie Murray/Bruno Soares - Radu Albot/Malek Jaziri - US OPEN (18:00)

Jamie Murray si Bruno Soares sunt doi jucatori care au performante in proba de dublu, de aici au si statutul de favoriti numarul 4. Experienta acestora si-a spus cuvantul deseori, dar revenind strict la ceea ce s-a intamplat la US Open, pot sa se mandreasca cu faptul ca nu au pierdut set, desi au avut trei meciuri deloc usoare. Au debutat contra perechii dintre Pella si Ramos, pe care au depasit-o lejer, intr-o ora de joc (6-2;6-3), performanta reusita si in saisprezecimi si optimi, dar cu echipe mai solide, formate din jucatori ce puteau produce surpriza. Murray/Soares a reusit sa castige turneul ce a precedat US Open, Cincinnatti, dupa o finala in care a fost 10-6 in decisivul meciului contra unei alte perechi experimentate in aceasta proba, Cabal/Farah.


Moldoveanul Radu Albot si tunisianul Malek Jaziri fac echipa pentru al doilea turneu major consecutiv, dupa ce au parasit Wimbledon inca din primul tur. De performanta acestora de la US Open se leaga si eliminarea lui Horia Tecau, romanul si partenerul sau au fost eliminati in turul al doilea. Meciurile din saisprezecimi si din optimi au necesitat trei seturi, de fiecare data Albot&Jaziri au fost cei care au plecat cu sansa a doua, insa, asa cum s-a intamplat si in turul anterior, in actul al treilea au fost mai norocosi, castigand la tie-break, cu echipa americanilor Christian si Ryan Harrison.


Cu doua turnee deja castigate pe hard-ul american, perechea Murray&Soares este net favorita, asa o vad si casele de pariuri, iar performanta de-a lungul timpului spune totul. Astept ca de data aceasta sa se respecte ierahiile, iar Jamie si Bruno sa castige un nou US Open, asa cum facut-o in 2016. Cu trei turnee castigate in acest an, toate au fost pe aceasta suprafata, respectiv hard, pe care s-au simtit cel mai bine  si asa cum o arata rezultatele.

Pont: Jamie Murray/Bruno Soares – Radu Albot/Malek Jaziri scor corect 2-0, cota 1.70 la Unibet