Pontul Zilei - 5 martie 2019

Astazi se vor juca doua dueluri importante in economia Champions League, dar prefer sa le evit si Pontul Zilei din 5 martie 2019 sa vina din League Two, acolo unde Cheltenham primeste vizita lui Bury.Cheltenham - Bury (Ora 21:45)

Daca vorbim despre cele doua echipe trebuie sa stim inca din start ca au aspiratii diferite. Cheltenham se gandeste sa evite retrogradarea, chiar daca pentru moment poate sta linistita, ea fiind la 11 puncte de prima pozitie care duce in Vanarama National League. In etapa trecuta a pierdut din nou, dar lucrurile par ca sunt pe drumul cel bun cand evolueaza pe terenul propriu, acolo s-a impus in ultimele patru meciuri, in trei dintre ele nu a luat gol.


Nu cred ca exista echipa mai in forma decat Bury la ora actuala si astept din partea ei sa ne ofere mai mult, a reusit si in etapa trecuta sa castige lejer, 3-0 cu Macclesfield. Pe langa faptul ca a fost a patra victorie consecutiva, ea in 2019 nu cunoaste esecul, victoria fiind cel mai des intalnit rezultat, ceea ce o si aduce pe locul al doilea, foarte aproape de echipa de pe primul loc.


In tur a fost o diferenta substantiala, cred ca acum e cazul din nou sa ne gandim la un asemenea rezultat, zic asta pentru ca atunci a fost 4-1, un scor destul de clar si cum ambele si-au atins maximum, este evident ca Bury e favorita si astept din partea ei sa domine, sa arate ca merita din plin acest statut.