Pontul Zilei - 4 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de duminică, 4 noiembrie 2018, format din meciul CD Santa Clara - Sporting Lisabona (ora 19:30), din etapa a 9-a a campionatului Portugaliei, care va avea loc pe stadionul "Estádio de São Miguel" din Ponta Delgada.


Pariază acum pe meciul CD Santa Clara - Sporting Lisabona!


Clube Desportivo Santa Clara trece printr-o perioadă foarte bună având 3 victorii consecutive în campionatul Portugaliei, cu CD Nacional Madeira (3-0, deplasare), GD Chaves (1-0, acasă) şi CD Aves (2-1, deplasare). A mai fost şi o victorie în Cupa Portugaliei, cu SC Maria da Fonte (2-1, deplasare). După 8 etape disputate, echipa antrenată de João Henriques se află pe locul 6 în clasament, având 14 puncte. Bilanţul "alb-roşilor", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 2 în Segunda Liga, este de 4 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri, golaveraj 16-12.


Sporting Clube de Portugal a avut 2 victorii şi 2î înfrângeri în ultimele 4 meciuri disputate în tot atâtea competiţii. "Alb-verzii" au câştigat în Cupa Portugaliei cu GS de Loures (2-1, deplasare), au pierdut în Europa League cu Arsenal (0-1, acasă), au învins-o în Primeira Liga pe FC Boavista Porto (3-0, acasă) şi au luat bătaie în Cupa Ligii de la GD Estoril (1-2, acasă). După 8 etape disputate, Sporting se află pe locul 5 în clasament, având 16 puncte. Bilanţul "leilor", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 3, este de 5 victorii, un egal şi 2 înfrângeri, golaveraj 14-8.


După înfrângerea din Cupa Ligii, preşedintele Frederico Varandas l-a concediat pe José Peseiro. Până când va fi adus un alt antrenor, Sporting va fi pregătită de interimarul Nuno Presume. "Leões" sunt la doar 2 puncte de primele două clasate, FC Porto şi SC Bragaşi la un punct de Benfica Lisabona, iar în Europa League, unde are 6p, probabil va termina după Arsenal Londra 9p, dar înaintea lui Vorskla Poltava 3p şi Qarabağ FK 0p. CD Santa Clara este o nou promovată, care a ajuns la 2 puncte de zona Europa League, dar obiectivul ei este de a se menţine în prima ligă.


Conform casei de pariuri Betano, CD Santa Clara are cota 6.50 pentru un succes iar Sporting Lisabona are cota 1.60 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.75. Gazdele vor trage tare pentru un egal, bazându-se pe forma bună şi pe avantajul terenului propriu, în timp ce oaspeţii vor merge în insulele Azore cu un obiectiv clar, să câştige. Palmaresul ultimelor întâlniri directe nu are nicio relevanţă, pentru că Santa Clara - Sporting şi s-au întâlnit în 2001-2002 (0-0 şi 0-3) şi 2002-2003 (1-2 şi 0-1).