Pontul Zilei - 4 martie 2019

Luni are loc ultimul duel al rundei cu numarul 23 din Liga a 2-a, se vor duela Universitatea Cluj si Politehnica Timisoara, acest meci fiind si Pontul Zilei pentru 4 martie 2019.Universitatea Cluj - Politehnica TImisoara (Ora 17:30)

Universitatea Cluj este una dintre echipele care si-au depus candidatura la promovarea in prima liga, cred ca este cadoul perfect pentru o echipa care anul acesta face 100 de ani de existenta. “Sepcile rosii” se afla pe locul 5, cu 47 de puncte, cu cinci puncte mai putine decat echipa de pe primul loc, dar are un meci mai putin si lucrul acesta s-ar putea sa o ambitioneze, cu atat mai mult cand joaca pe terenul propriu si acolo este inca neinvinsa.


Politehnica Timisoara la anul face 100 de ani de la infiintare, dar este departe de locurile care permit sa viseze la promovare. Banatenii se afla pe locul 12, cu 26 de puncte, dar singurul aspect cu care s-au afirmat a fost cel al golurilor putine pe care au reusit sa le inscrie. Partea buna a fost defensiva, Politehnica a reusit ca in meciurile sustinute pana in momentul de fata sa aiba mai putine goluri luate decat echipa de pe locul al treilea.


Este foarte complicat sa vedem un rezultat bun pentru Politehnica Timisoara, echipa care a reusit in tur sa obtin toate punctele, insa calculele sunt altele cand se joaca pe “Cluj Arena”, drept pentru care merg pe mana gazdelor, ardelenii sa castige cu cel putin doua goluri diferenta.