Pontul Zilei - 3 martie 2019

Pontul Zilei din 3 martie 2019 vine din Italia, iar acolo avem disputa Atalanta - Fiorentina, al doilea meci intre ele care are loc in ultimele cateva zile, asta dupa ce s-au duelat si in Cupa Italiei.


5c76fa53d0568_1551301203.png


Atalanta - Fiorentina (Ora 19:00)

Atalana este genul de echipa care poate sa castige contra liderului Italiei si poate face surpriza in fata ultimei clasate. Cu toate astea, in ultimele doua confruntari din campionat a fost invinsa si acum se afla pe locul 7, cu 38 de puncte, lae galitate de puncte cu Lazioo. Pe de alta parte, sta foarte bine in plan ofensiv, Atalanta a reusit pana acum sa inscrie 51 de goluri, fiind echipa cu al doilea atac din acest moment, dupa Juventus.


Fiorentina este fara esec de sapte etape, meciuri in care de regula am avut parte de goluri, asa cum a fost cazul si in etapa anterioara, 3-3 a aratat tabela in disputa cu Inter. A egalat pe final de meci si ramane in jumatatea superioara, ea se afla acum pe locul 9, cu 36 de puncte, la doua lungimi in spatele echipei care se afla pe locul sase, ultimul care asigura prezenta in editia urmatoare a Europa League, acesta fiind si obiectiv ei.


Stiu ca ambele sunt echipe capabile, 2-2 a fost scorul in prima repriza a meciului direct pe care l-au avut in urma cu putine zile. Cred ca tinand cont ca ele sunt formatii care nu refuza jocul ofensiv, probabil ca de data asta o sa asistam la un joc alert, care sa ne aduca cel putin zece lovitui de la coltul terenului si un numar decent de goluri.