Pontul Zilei - 28 mai 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 28 mai 2019, care vine de la meciul FC Ingolstadt 04 - SV Wehen Wiesbaden (ora 19:15), din play-off-ul retrogradare/promovare a campionatului Germaniei (2. Bundesliga - 3. Liga), care va avea loc pe stadionul "Audi Sportpark" din Ingolstadt.

Pariază acum pe meciul FC Ingolstadt 04 - SV Wehen Wiesbaden!

Pe 24 mai 2019, a avut loc pe "BRITA-Arena", în faţa a 7.698 de spectatori, meciul tur dintre SV Wehen Wiesbaden şi FC Ingolstadt 04. SV Wehen a terminat pe locul 3 în 3. Liga, cu 70p, după VfL Osnabrück 76p şi Karlsruher SC 71p, care au promovat direct. Echipa antrenată de Rüdiger Rehm a ajuns la baraj şi după disputarea turului, probabil va rata promovarea în 2. Bundesliga, pentru că a pierdut acasă cu 1-2 în faţa lui FC Ingolstadt. Aceasta s-a clasat pe locul 16 în 2. Bundesliga, cu 35p, la 3p de SV Sandhausen, echipă care a terminat pe poziţia a 15-a, salvatoare. Au retrogradat FC Magdeburg 31p şi MSV Duisburg 28. Revenind la meciul tur, golurile oaspeţilor, care au condus cu 1-0 şi 2-0 au fost înscrise de atacantul paraguayan Darío Lezcano, în minutele 1 şi 47 din penalty. Golul gazdelor a fost marcat de Daniel-Kofi Kyereh, în minutul 90+6. Echipa antrenată de Tomas Oral a avut şansa de a marca încă din primul minut, iar în repriza a doua a reuşit să mărească diferenţa, tot la început, iar acum are şanse mari de a se menţine în 2. Bundesliga.

SV Wehen - FC Ingolstadt 1-2 (0-1)

SV Wehen: Kolke - Kuhn, Mockenhaupt, Mrowca, Mintzel - Gül (86 Lorch) - Titsch-Rivero (62 Kyereh) - Shipnoski, Schönfeld, Dittgen - Schäffler (72 Nik. Schmidt). Antrenor: Rüdiger Rehm.

FC Ingolstadt: Tschauner - Neumann, Paulsen, Mavraj, Otavio Rosa da Silva - Cohen (81 Kotzke), Gaus - Pledl, Kittel (77 Krauße) - Lezcano (86 Kaya), Kutschke. Antrenor: Tomas Oral.

FC Ingolstadt are şanse mari de a câştiga barajul cu SV Wehen şi a se menţine în 2. Bundesliga, pentru că s-a impus cu 2-1 în tur. "Die Schanzer" au un lot mai valoros, vor fi şi susţinuţi de suporteri şi în mod normal ar trebui să câştige dubla manşă cu SV Wehen, mai ales că îşi permite şi un egal sau chiar o înfrângere cu 0-1. Conform agenţiei eFortuna, FC Ingolstadt are cota 1.55 pentru o victorie, în timp ce SV Wehen are cota 5.00, iar egalul cota 3.50. Gruparea din Wiesbaden nu are de ales şi va trebui să atace şi să încerce să marcheze de două ori, altfel toată munca şi speranţele de a promova vor fi în zadar. Bavarezii vor trebui să ştie să gestioneze acel succes din tur şi cu siguranţă nu se vor considera salvaţi. E de aşteptat ca oaspeţii să atace, pentru că nu mai au nimic de pierdut, astfel că la Pontul Zilei de marţi vă recomand să pariaţi că atât FC Ingolstadt, cât şi SV Wehen, vor înscrie cel puţin un gol.